- 8,522
- 10,727
- 113
Sen bilirsin 😂Ödül hakkımı sigara ile taçlandırmak istiyorum daha siftah etmedik qk puhahah
Sen bilirsin 😂Ödül hakkımı sigara ile taçlandırmak istiyorum daha siftah etmedik qk puhahah
@Mrlbra benim ödülü de tekalaliye atsın dedi dm den pyhahahahhaSen bilirsin 😂
Ss atamıyorum tel bozuk puhahahahaSen bilirsin 😂
Roll moll karıltorma işteyiz ödül var 🤣Kanka şöyle yapıyoruz kâr 750 tl ben 250 @Mrlbra 250 @tekalali6767 250 bölüşelim rolling açın isterseniz 😂
Poğaçacı arazi oldu gene gelse de ödülünü alsa ona çöksek ak@Mrlbra benim ödülü de tekalaliye atsın dedi dm den pyhahahahha
Bari etiket atma aq@Mrlbra benim ödülü de tekalaliye atsın dedi dm den pyhahahahha
Ayar çekeriz la şaka yapıyorum puhahahPoğaçacı arazi oldu gene gelse de ödülünü alsa ona çöksek ak
Kanka sen bilirsin insiyatif senin istersen donate at tiktoktaki dekolteli ablalara sana kalmış 😂Roll moll karıltorma işteyiz ödül var 🤣
Bizde herşey şeffaf puhahaagayBari etiket atma aq
Öyle salakça bi şey yaparsan sevgiline söylerimKanka sen bilirsin insiyatif senin istersen donate at tiktoktaki dekolteli ablalara sana kalmış 😂
Yapsamda sana dememÖyle salakça bi şey yaparsan sevgiline söylerim
Fix no iban yesFix atın kankalar dm den
Yani ihtimal varYapsamda sana demem
Telegram bakarmısınSen bilirsin 😂
Evet banadaHadi la açın şu rolleri para lazım
Mdmaödksmaözlödösösööslslsl ulan çayı püskürttüm seni görünce şakasızTelegram bakarmısın
Kupın yapacam la puhahah gelirse kar sahibisin 🤣🤣Hadi la açın şu rolleri para lazım