- 22,398
- 11,656
- 113
20
Şimdiye kadar aldığım mazot paralarını biriktirseydim şimdi geçmişe göre daha az alabilecektim ama iyiki içmişimO kadar mazot alırsan yakında karaciğer de gidici ak
Geçmiş olsun la rapor alsaydınAnanı avradını hastalıktan geberiyorum hala bi gözümüz kumarda nasıl olcak böyle işe gidicez bide birazdan
Bi rol yaptır şifa dileyelimAnanı avradını hastalıktan geberiyorum hala bi gözümüz kumarda nasıl olcak böyle işe gidicez bide birazdan
Yok banlansa etiket atamazEfka gene mi banlandı olm
Hayat sana güzel kardeşimŞimdiye kadar aldığım mazot paralarını biriktirseydim şimdi geçmişe göre daha az alabilecektim ama iyiki içmişim
Bana ulas bol sanslarKimseye ulaşmıcam bol şansEkli dosyayı görüntüle 720416
Böyle diyenlerin hayatı hep bizimkinden güzel oldu şekil a egeHayat sana güzel kardeşim
Kalp kalbe karşı bende sana diyecektim roll yaptır diye puhahahhaBi rol yaptır şifa dileyelim
Pandemide bile rapor almadık dost hiçbişey bizi yıldıramaz 😄Geçmiş olsun la rapor alsaydın
Hangi hayatım güzelmiş çok afedersinizBöyle diyenlerin hayatı hep bizimkinden güzel oldu şekil a ege
Egenin kuzeni var ak iki devlet tek millet misali pyhahahaBöyle diyenlerin hayatı hep bizimkinden güzel oldu şekil a ege
Benim bildiğim tek rol var oda rol ekmeği ahahKalp kalbe karşı bende sana diyecektim roll yaptır diye puhahahha
Dün gece yatağa çıplak girdik gardaşım..,, ne rollüBi rol yaptır şifa dileyelim
Akşam 420k alırsak anlatırımHangi hayatım güzelmiş çok afedersiniz
Taksinin içinde buz gibi havada yolcu gelecek diye bekliyorum haklısın dost 🤣Pandemide bile rapor almadık dost hiçbişey bizi yıldıramaz 😄
Amk keşke merkzde takaici olsaydın her gün işe taksi ile gidiyorum sabahları dolmuş yok diyeTaksinin içinde buz gibi havada yolcu gelecek diye bekliyorum haklısın dost 🤣
Senden para almazdım iyi olmuş ak puhahahahAmk keşke merkzde takaici olsaydın her gün işe taksi ile gidiyorum sabahları dolmuş yok diye