Tamam işte hipodromdan çıkmıyorduk ki yarış bülteni arka cebimizde en arka masaya oturur inönü end meslek lisesi okuduk hipodroma kaçar dururdukHipodrom da orda kanka 😂😂😂
Puahhahahahah iyiymişTamam işte hipodromdan çıkmıyorduk ki yarış bülteni arka cebimizde en arka masaya oturur inönü end meslek lisesi okuduk hipodroma kaçar dururduk
29.cu sayfada geldim 89 a kadar takip ettim valla olmazsa can sağlığı enişte beyTakip eden çok adam var listede 15 kişi var takip edipte alamayanlar olacak yapacak bir şey yok ilk 25 sayfa ağırlıklı zaten orda takip eden yeni doğanın memeyi kavradığı gibi bi daha bırakmamış takibi
EnişteeeeeeeeeeeTakip eden çok adam var listede 15 kişi var takip edipte alamayanlar olacak yapacak bir şey yok ilk 25 sayfa ağırlıklı zaten orda takip eden yeni doğanın memeyi kavradığı gibi bi daha bırakmamış takibi
Puhahahaha reıs etkınlık açmayan paso roll takıp edenler eleTakip eden çok adam var listede 15 kişi var takip edipte alamayanlar olacak yapacak bir şey yok ilk 25 sayfa ağırlıklı zaten orda takip eden yeni doğanın memeyi kavradığı gibi bi daha bırakmamış takibi
28 de ben gelmişim puhahahah29.cu sayfada geldim 89 a kadar takip ettim valla olmazsa can sağlığı enişte bey![]()
sayfa ula sayfa89 derken reis futbolmu 🤣🤣
12/15 kişi anca demiştim..tam isabet kavramış memeyide süt gelirmi bilmemTakip eden çok adam var listede 15 kişi var takip edipte alamayanlar olacak yapacak bir şey yok ilk 25 sayfa ağırlıklı zaten orda takip eden yeni doğanın memeyi kavradığı gibi bi daha bırakmamış takibi
ozaman yattık28 de ben gelmişim puhahahah
Son cumleye patladim gece gece ahahahahhahahaTakip eden çok adam var listede 15 kişi var takip edipte alamayanlar olacak yapacak bir şey yok ilk 25 sayfa ağırlıklı zaten orda takip eden yeni doğanın memeyi kavradığı gibi bi daha bırakmamış takibi
Has tayfa kendini belli eder sldkdmsösTakip eden çok adam var listede 15 kişi var takip edipte alamayanlar olacak yapacak bir şey yok ilk 25 sayfa ağırlıklı zaten orda takip eden yeni doğanın memeyi kavradığı gibi bi daha bırakmamış takibi
Sağlık olsun güzel eğlendikozaman yattık![]()
Kahka attimBi milyoncu açılışında bu kadar izdiham olmamıştır ah ulan kumar ülkeyi batırdı mk 🤣
Sen söyle kardeşim nasıl olsun29.cu sayfada geldim 89 a kadar takip ettim valla olmazsa can sağlığı enişte bey![]()