Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı NoEscapE / Orlando Babam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,178
2,891
113
Takip eden çok adam var listede 15 kişi var takip edipte alamayanlar olacak yapacak bir şey yok ilk 25 sayfa ağırlıklı zaten orda takip eden yeni doğanın memeyi kavradığı gibi bi daha bırakmamış takibi
29.cu sayfada geldim 89 a kadar takip ettim valla olmazsa can sağlığı enişte bey :)

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Takip eden çok adam var listede 15 kişi var takip edipte alamayanlar olacak yapacak bir şey yok ilk 25 sayfa ağırlıklı zaten orda takip eden yeni doğanın memeyi kavradığı gibi bi daha bırakmamış takibi
Enişteeeeeeeeeee

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,144
22,104
113
Puhahahaha reıs etkınlık açmayan paso roll takıp edenler ele

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
12/15 kişi anca demiştim..tam isabet kavramış memeyide süt gelirmi bilmem ;))

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,870
3,800
113
Son cumleye patladim gece gece ahahahahhahaha

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Bi milyoncu açılışında bu kadar izdiham olmamıştır ah ulan kumar ülkeyi batırdı mk 🤣

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Dum bada dum dum
Dum bada dum dum

Mahalleye geldi davulcuuuuuuuu
Uyan haydi uykucu uuu uuuu

Dum bada dum dum
Dum bada dum dum
Has tayfa kendini belli eder sldkdmsös

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,178
2,891
113
jojobet 10 freespin kod atıyor 5 fakka da 10000 kişi kodu alıyor bu ülke bitti resmen bitirdiler gençliği mk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...