- 8,929
- 3,978
- 113
aman sen yukarda kal gel bu tarafa tehlikeli buralarAynen ben yukardayım wasil asagıda
aman sen yukarda kal gel bu tarafa tehlikeli buralarAynen ben yukardayım wasil asagıda
Pehhh az maça gelmedik oraya top oynarkenAynen ben yukardayım wasil asagıda
Güzeltepeye miPehhh az maça gelmedik oraya top oynarken
Alibeyköy bizim gruptaydi deplasmana gelmiştik 😂Güzeltepeye mi
Bircan pastanesi nin ortanca kızı eşimin çok samimi arkadaşıserdar aksunda okudum ben mk bilirim oraları bircan pastanesinden çok kız tavladım la
sahibini tanırdım unuttum şimdi ozamanlar cocukları ufaktı cocuktu daha.Bircan pastanesi nin ortanca kızı eşimin çok samimi arkadaşı
Yukarısı distine aşağısı bana emanetGüzeltepeye mi
Tamam Memati nsbshsksjsjsYukarısı distine aşağısı bana emanet
Çaya pata bam bamTamam Memati nsbshsksjsjs
Bizde azıcık Zeytinburnuluyuz 😂😂Çaya pata bam bam
Durucumun pipisimi varmış,,hep erotizimci erkekmi bunlar
Ne duruşu be abi haydardir o awDurumun pipisimi varmış,,hep erotizimci erkekmi bunlar
.vay cakala bsk ya
Ahhh zeytinburnu deme yaw okul hayatım veliefendi sitiBizde azıcık Zeytinburnuluyuz 😂😂
orjinal resimde aslında bayan gözüküyor buraya atınca farklılaştı nedenseDurucumun pipisimi varmış,,hep erotizimci erkekmi bunlar
.vay cakala bak ya
En son ismetpasada denk gelmişti,,bidaha oraya 20 yıldır gitmiyom.Ne duruşu be abi haydardir o aw
Hipodrom da orda kanka 😂😂😂Ahhh zeytinburnu deme yaw okul hayatım veliefendi siti![]()
Aman abi jsuajzhshshsEn son ismetpasada denk gelmişti,,bidaha oraya 20 yıldır gitmiyom.