Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Nevalcura | Kasa- Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,955
11,553
113
Öyle duymuştum tam hakim değilim konuya burda yorumlarda öyle görmüştüm ondan sordum.
Bende şöyle duydum lisans alınırken lisans üye şikayetlerine karşı yada usulsüzlüklere karşı siteden belki bir miktar teminat bırakmasını istiyor. Ama parayı kim ödüyor alt yapı mi lisans mi bilmiyorum

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Bende şöyle duydum lisans alınırken lisans üye şikayetlerine karşı yada usulsüzlüklere karşı siteden belki bir miktar teminat bırakmasını istiyor. Ama parayı kim ödüyor alt yapı mi lisans mi bilmiyorum
Neyse para gelsin de hangisi gönderiyorsa göndersin tek derdimiz o olsun 😅

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Öyle duymuştum tam hakim değilim konuya burda yorumlarda öyle görmüştüm ondan sordum.
Öyle olmuş olsa sence insanların 100₺ sini tokatlamak için sıraya girmiş siteler bu fırsatı kaçırır mı , herkese yüzde 1000 bonus açarlar 1 yatır 10 başla 30 çek falan diye bütün siteler sıraya girer öyle birşey yok kardeşim.
Kim dediyse yada nereden duyduysan hepsi yalan lisans sadece, sitenin oyunlarının denetlemesini yapar güya ama böyle birşeyde yok tabiki meydan boş atını alan cirit atmaya devam ediyor.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Öyle olmuş olsa sence insanların 100₺ sini tokatlamak için sıraya girmiş siteler bu fırsatı kaçırır mı , herkese yüzde 1000 bonus açarlar 1 yatır 10 başla 30 çek falan diye bütün siteler sıraya girer öyle birşey yok kardeşim.
Kim dediyse yada nereden duyduysan hepsi yalan lisans sadece, sitenin oyunlarının denetlemesini yapar güya ama böyle birşeyde yok tabiki meydan boş atını alan cirit atmaya devam ediyor.
Tamam eyvallah.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,578
21,571
113
Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu ok by

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...