- 10,633
- 6,440
- 113
Kardo bu silinen paraların ödemesini alıyor mu la siteler lisanstan onu bilmiyorum bak ben öyleyse bunlar harbi köşelikArkqdas cömertlik yapmış sitede biraz kazansın istemiş kardo
Kardo bu silinen paraların ödemesini alıyor mu la siteler lisanstan onu bilmiyorum bak ben öyleyse bunlar harbi köşelikArkqdas cömertlik yapmış sitede biraz kazansın istemiş kardo
Lısans neden para versın lısans denetleme kurumu gıbı bseyKardo bu silinen paraların ödemesini alıyor mu la siteler lisanstan onu bilmiyorum bak ben öyleyse bunlar harbi köşelik
Kanka alıyorlar tabi silme diye bişey aslındaKardo bu silinen paraların ödemesini alıyor mu la siteler lisanstan onu bilmiyorum bak ben öyleyse bunlar harbi köşelik
Öyle duymuştum tam hakim değilim konuya burda yorumlarda öyle görmüştüm ondan sordum.Lısans neden para versın lısans denetleme kurumu gıbı bsey
Jackpot dısında gelen bsey yokKanka alıyorlar tabi silme diye bişey aslında
Bende şöyle duydum lisans alınırken lisans üye şikayetlerine karşı yada usulsüzlüklere karşı siteden belki bir miktar teminat bırakmasını istiyor. Ama parayı kim ödüyor alt yapı mi lisans mi bilmiyorumÖyle duymuştum tam hakim değilim konuya burda yorumlarda öyle görmüştüm ondan sordum.
Neyse para gelsin de hangisi gönderiyorsa göndersin tek derdimiz o olsun 😅Bende şöyle duydum lisans alınırken lisans üye şikayetlerine karşı yada usulsüzlüklere karşı siteden belki bir miktar teminat bırakmasını istiyor. Ama parayı kim ödüyor alt yapı mi lisans mi bilmiyorum
Öyle olmuş olsa sence insanların 100₺ sini tokatlamak için sıraya girmiş siteler bu fırsatı kaçırır mı , herkese yüzde 1000 bonus açarlar 1 yatır 10 başla 30 çek falan diye bütün siteler sıraya girer öyle birşey yok kardeşim.Öyle duymuştum tam hakim değilim konuya burda yorumlarda öyle görmüştüm ondan sordum.
Tamam eyvallah.Öyle olmuş olsa sence insanların 100₺ sini tokatlamak için sıraya girmiş siteler bu fırsatı kaçırır mı , herkese yüzde 1000 bonus açarlar 1 yatır 10 başla 30 çek falan diye bütün siteler sıraya girer öyle birşey yok kardeşim.
Kim dediyse yada nereden duyduysan hepsi yalan lisans sadece, sitenin oyunlarının denetlemesini yapar güya ama böyle birşeyde yok tabiki meydan boş atını alan cirit atmaya devam ediyor.
Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu ok byÖyle olmuş olsa sence insanların 100₺ sini tokatlamak için sıraya girmiş siteler bu fırsatı kaçırır mı , herkese yüzde 1000 bonus açarlar 1 yatır 10 başla 30 çek falan diye bütün siteler sıraya girer öyle birşey yok kardeşim.
Kim dediyse yada nereden duyduysan hepsi yalan lisans sadece, sitenin oyunlarının denetlemesini yapar güya ama böyle birşeyde yok tabiki meydan boş atını alan cirit atmaya devam ediyor.