- 10,633
- 6,440
- 113
Olur muro sıkıntı yok yabancı değilKanka ben sana 1kyı atayım hesabına sen seç liste başında takip edeni
Olur muro sıkıntı yok yabancı değilKanka ben sana 1kyı atayım hesabına sen seç liste başında takip edeni
Sen nasıl uygun gorursen agam1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
4 kişi 250 iyidir be kankam1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
Gelırse cekılıs konusu acmıs ban yemesın muroooArkadaş bana ulaşırsa 3 kişi takip edenlerden seçeceğim kim Gönül koyarsa koysun fark etmiyor hakkı neyse odur
Muro verir ayarı 😂Kanka ben sana 1kyı atayım hesabına sen seç liste başında takip edeni
Ben wild3 kişi seçersin 250 alırsın kendine uyarmı
İlk begeni ilk yorum bende muro başkan😁Arkadaş bana ulaşırsa 3 kişi takip edenlerden seçeceğim kim Gönül koyarsa koysun fark etmiyor hakkı neyse odur
Çekiliş ayrı Metin 4 kişi kendi seçiyor zatenGelırse cekılıs konusu acmıs ban yemesın murooo
Sapla 😂😂Arkadaş bana ulaşırsa 3 kişi takip edenlerden seçeceğim kim Gönül koyarsa koysun fark etmiyor hakkı neyse odur
Tamma benıde sec sımdı geldımÇekiliş ayrı Metin 4 kişi kendi seçiyor zaten
Günaydın metoom 🥳🥳🥳🥰Gelırse cekılıs konusu acmıs ban yemesın murooo
Gunaydın bakalım muro ne kadar adaletlıGünaydın metoom 🥳🥳🥳🥰
Seni seçemem Çünkü takip edenler varTamma benıde sec sımdı geldım
Bosver onları muroo 500 500 bolusekSeni seçemem Çünkü takip edenler var
Hadi yap başkan seçimi Olaysız dağılalımSeni seçemem Çünkü takip edenler var
O pıtı pıtı yp knka 🥳🥳Seni seçemem Çünkü takip edenler var
Öder kasa 2 dkSaolun dostlar parayı çekelim umarım tarafbet sorun çıkarmaz