- 3,396
- 2,433
- 113
Araştırsak daha saçması çıkar bence 🤣🤣 işsiz çok2018den beri kesintisiz olmasada aralıklarla bu forumdayım şuana kadar gördüğüm en saçma konu bu
Araştırsak daha saçması çıkar bence 🤣🤣 işsiz çok2018den beri kesintisiz olmasada aralıklarla bu forumdayım şuana kadar gördüğüm en saçma konu bu
valla denk geldiğim en saçması bu doğru diyosun kaçrrdığım varıdr illaki 😂Araştırsak daha saçması çıkar bence 🤣🤣 işsiz çok
Kapandi jetonNeyse ki Jeton p ile başlamıyor 😀
Gerekirse 1 ay kumar oynamayayım ama payfix geri gelsin hem özledik hemde havale yatırıp çekmekten iki gündür geceleri uyurken şafak operasyonuyla alınacam evim özel tim dolacak korkusuyla yatıyorumPayfix baba noldu baba sana baba özgür baba noldu sana be
Akıllı ol ya havale neden çekiyon bence oynama şuan havale ile çekiyorsansaGerekirse 1 ay kumar oynamayayım ama payfix geri gelsin hem özledik hemde havale yatırıp çekmekten iki gündür geceleri uyurken şafak operasyonuyla alınacam evim özel tim dolacak korkusuyla yatıyorum
5 ceza var hepsi evlatlarım gibi oldu valla ya koymuşum cezaya başıma iş gelmesinde yeter vallaAkıllı ol ya havale neden çekiyon bence oynama şuan havale ile çekiyorsansa
Herşeyin hayırılısı ozman dost payfix gelmese kötü olur ya ben oynamıyorum şuan yaw paycoda güven yok ben kazaninca sanyesinde çekmesem. İçim rahatlanmıyor5 ceza var hepsi evlatlarım gibi oldu valla ya koymuşum cezaya başıma iş gelmesinde yeter valla
Oç holi skti hayatımı benımde bu gece. Basket özel orana oynadım 5 bin attım 25 veriyodu basketin bi macından yattı allah kahretsın yıne aklıma geldıHerşeyin hayırılısı ozman dost payfix gelmese kötü olur ya ben oynamıyorum şuan yaw paycoda güven yok ben kazaninca sanyesinde çekmesem. İçim rahatlanmıyor
Asvel lyon kazansa 25 cekıyodum ulan oynamayız 20-50-100 oranlar kazanır. 2 gün önce 2,5k ya 50k veren özel kazandı oynayınca hep tekten gidiyorOç holi skti hayatımı benımde bu gece. Basket özel orana oynadım 5 bin attım 25 veriyodu basketin bi macından yattı allah kahretsın yıne aklıma geldı
Ekli dosyayı görüntüle 740499
Ekli dosyayı görüntüle 740500
4 maçta favoriydi hepsinin kazanma oranı 1.30 1.40 tı skecem harbı kendımıAsvel lyon kazansa 25 cekıyodum ulan oynamayız 20-50-100 oranlar kazanır. 2 gün önce 2,5k ya 50k veren özel kazandı oynayınca hep tekten gidiyor
Çokk geçmiş olsun özel şçin fazla atmışsınOç holi skti hayatımı benımde bu gece. Basket özel orana oynadım 5 bin attım 25 veriyodu basketin bi macından yattı allah kahretsın yıne aklıma geldı
Ekli dosyayı görüntüle 740499
Ekli dosyayı görüntüle 740500
Aklıma YKM alış veriş merkezî geldiPapara payco payfix paypal parolapara bikaç tane daha transfer cüzdanları vardı isimleri unuttum. Neden hepsi p harfiyle başlıyor hepsinin sahibi aynımı bilmediğimden soruyom. Papara bahıs için açıldı zaten. İlk açıldığı gün bütün siteler paparayı yatırım metodu olarak eklemişti siteler bile bu yöntemle güvenle yatırabilirsiniz diyordu o kadar içerdendi bilgileri. Sonra işlem kesintilerinden aldıkları kârla ve arkasındaki o gizli güçle dünya devi oldular heryere sponsor oldular böyle büyük firmayı nasıl kapatabilirsin demi olmaz herkez paparayı masumca ödeme cüzdanı olarak bılıyor payfix gariban kaldı diye güçleri ona yetti sıkıyorsa paparaya yetsin güçleri.yemezler. Neyse niye hepsi p harfiyle başlıyor tam uykuya dalacaktım aklıma bu geldi konu acayım dedım kafamı s evim
yatırdım cektim herseyi yaptım suan sorun yokPayco düzelen varmı beyler parasını paycodan cekebilen ?