Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Neden Hepsi P ile Başlıyor

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,391
14,797
113
Payfix baba noldu baba sana baba özgür baba noldu sana be

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
989
113
Payfix baba noldu baba sana baba özgür baba noldu sana be
Gerekirse 1 ay kumar oynamayayım ama payfix geri gelsin hem özledik hemde havale yatırıp çekmekten iki gündür geceleri uyurken şafak operasyonuyla alınacam evim özel tim dolacak korkusuyla yatıyorum

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,963
3,106
113
Gerekirse 1 ay kumar oynamayayım ama payfix geri gelsin hem özledik hemde havale yatırıp çekmekten iki gündür geceleri uyurken şafak operasyonuyla alınacam evim özel tim dolacak korkusuyla yatıyorum
Akıllı ol ya havale neden çekiyon bence oynama şuan havale ile çekiyorsansa

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,963
3,106
113
5 ceza var hepsi evlatlarım gibi oldu valla ya koymuşum cezaya başıma iş gelmesinde yeter valla
Herşeyin hayırılısı ozman dost payfix gelmese kötü olur ya ben oynamıyorum şuan yaw paycoda güven yok ben kazaninca sanyesinde çekmesem. İçim rahatlanmıyor

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
989
113
Herşeyin hayırılısı ozman dost payfix gelmese kötü olur ya ben oynamıyorum şuan yaw paycoda güven yok ben kazaninca sanyesinde çekmesem. İçim rahatlanmıyor
Oç holi skti hayatımı benımde bu gece. Basket özel orana oynadım 5 bin attım 25 veriyodu basketin bi macından yattı allah kahretsın yıne aklıma geldı

066A9BD7-FCF1-4E78-954C-5629469F08C2.jpeg

ED8B722A-8649-40DA-A236-F58931B2AD09.jpeg

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
989
113

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
989
113
Asvel lyon kazansa 25 cekıyodum ulan oynamayız 20-50-100 oranlar kazanır. 2 gün önce 2,5k ya 50k veren özel kazandı oynayınca hep tekten gidiyor
4 maçta favoriydi hepsinin kazanma oranı 1.30 1.40 tı skecem harbı kendımı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Papara payco payfix paypal parolapara bikaç tane daha transfer cüzdanları vardı isimleri unuttum. Neden hepsi p harfiyle başlıyor hepsinin sahibi aynımı bilmediğimden soruyom. Papara bahıs için açıldı zaten. İlk açıldığı gün bütün siteler paparayı yatırım metodu olarak eklemişti siteler bile bu yöntemle güvenle yatırabilirsiniz diyordu o kadar içerdendi bilgileri. Sonra işlem kesintilerinden aldıkları kârla ve arkasındaki o gizli güçle dünya devi oldular heryere sponsor oldular böyle büyük firmayı nasıl kapatabilirsin demi olmaz herkez paparayı masumca ödeme cüzdanı olarak bılıyor payfix gariban kaldı diye güçleri ona yetti sıkıyorsa paparaya yetsin güçleri.yemezler. Neyse niye hepsi p harfiyle başlıyor tam uykuya dalacaktım aklıma bu geldi konu acayım dedım kafamı s evim
Aklıma YKM alış veriş merkezî geldi
Halk dilinde yediğin kazıktan memnunmusun derlerdi fiyatları çok yüksekti AVM nin

Bu P ler de Pezevenk gibi birşey
Tek fark karı ayarlamıyor sitelere para aracılığı yapıyor
Sen öyle düşün yeterli 😆

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,577
7,292
113
Duvar kral sacma da olsa bi konu acmissin devaminda "oc holi" die guncellemissin. İyi geceler

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,448
1,142
113
Bende varr en sarisinlar bendee varr