Paypay ın uygulaması varmı
Mefetenin ismi mi değişti mefete çıkmıyorBen mefete kullanıyorum sorun yaşamadım
Paypal oldu kıral. Fakiriz telefonumuzda nfc yok diye hesap doğrulayamıyoz böyle ısın aq havale yapa yapa karakol kapıma dayanacak bikaç güneMefetenin ismi mi değişti mefete çıkmıyor
Papara payco payfix paypal parolapara bikaç tane daha transfer cüzdanları vardı isimleri unuttum. Neden hepsi p harfiyle başlıyor hepsinin sahibi aynımı bilmediğimden soruyom. Papara bahıs için açıldı zaten. İlk açıldığı gün bütün siteler paparayı yatırım metodu olarak eklemişti siteler bile bu yöntemle güvenle yatırabilirsiniz diyordu o kadar içerdendi bilgileri. Sonra işlem kesintilerinden aldıkları kârla ve arkasındaki o gizli güçle dünya devi oldular heryere sponsor oldular böyle büyük firmayı nasıl kapatabilirsin demi olmaz herkez paparayı masumca ödeme cüzdanı olarak bılıyor payfix gariban kaldı diye güçleri ona yetti sıkıyorsa paparaya yetsin güçleri.yemezler. Neyse niye hepsi p harfiyle başlıyor tam uykuya dalacaktım aklıma bu geldi konu acayım dedım kafamı s evim
Kral bende shawmi var NFC olmuyor bende kullanamiycam ozamanPaypal oldu kıral. Fakiriz telefonumuzda nfc yok diye hesap doğrulayamıyoz böyle ısın aq havale yapa yapa karakol kapıma dayanacak bikaç güne
İos kanka benimki![]()
PayPay Cüzdan - Apps on Google Play
Upload, request, send and spend money as you wish 24/7!play.google.com
Buradan indirebilirsiniz bazılarında play store çıkmıyor
düzeldi çektim yatırdım aktardım sıkıntı yok ustaPayco düzelen varmı beyler parasını paycodan cekebilen ?
iOS paypay yaz Googleİos kanka benimki
Çıkdıracam şimid payfix kapanacak zamanı bulduiOS paypay yaz Google
farkındaysan para da p ile başlıyorPapara payco payfix paypal parolapara bikaç tane daha transfer cüzdanları vardı isimleri unuttum. Neden hepsi p harfiyle başlıyor hepsinin sahibi aynımı bilmediğimden soruyom. Papara bahıs için açıldı zaten. İlk açıldığı gün bütün siteler paparayı yatırım metodu olarak eklemişti siteler bile bu yöntemle güvenle yatırabilirsiniz diyordu o kadar içerdendi bilgileri. Sonra işlem kesintilerinden aldıkları kârla ve arkasındaki o gizli güçle dünya devi oldular heryere sponsor oldular böyle büyük firmayı nasıl kapatabilirsin demi olmaz herkez paparayı masumca ödeme cüzdanı olarak bılıyor payfix gariban kaldı diye güçleri ona yetti sıkıyorsa paparaya yetsin güçleri.yemezler. Neyse niye hepsi p harfiyle başlıyor tam uykuya dalacaktım aklıma bu geldi konu acayım dedım kafamı s evim
Dalga geçen olmamış niye acaba 😁Dikkatli Okuyacaksan anlayacaksın !!!!
Arapça gibi türkçe de Rabbani bir dildir. İlimden bazı açıklamalar yapacağım...
PARA =PA + RA >>>> paganizm + rabbani
paranın ŞEYTANİ Kısımı Pa yı temsil eder.... PARA tersden okunuzu ARAP gibi Türkçede bir çok boyutsal kavram vardır...NAMAZ = ZAMAN gibi
Kumar Şeytanı bir yol ve yolculuk olduğu için enerji kodlamarlı bunlar '' P ' değildir tek başına ''PA'' daha çok kullanılır....
PA-PA-RA
gibiii... daha derinide varda şimdi bir çok dalga geçecek insan gelecek şuan uğraşamam
TÜRKİYE ENERJİSEL OLARAK KUMAR_UYUŞTURU_SEKS üzerineiçini boşaltmaya çalışıyorlar...
Ama plan yapanların üzerinde ALLAH'ında bir planı var...
Kumarın üzerinizde ki etkisi yakın zamanda kalkacak....
Payfix garibanmi D:Papara payco payfix paypal parolapara bikaç tane daha transfer cüzdanları vardı isimleri unuttum. Neden hepsi p harfiyle başlıyor hepsinin sahibi aynımı bilmediğimden soruyom. Papara bahıs için açıldı zaten. İlk açıldığı gün bütün siteler paparayı yatırım metodu olarak eklemişti siteler bile bu yöntemle güvenle yatırabilirsiniz diyordu o kadar içerdendi bilgileri. Sonra işlem kesintilerinden aldıkları kârla ve arkasındaki o gizli güçle dünya devi oldular heryere sponsor oldular böyle büyük firmayı nasıl kapatabilirsin demi olmaz herkez paparayı masumca ödeme cüzdanı olarak bılıyor payfix gariban kaldı diye güçleri ona yetti sıkıyorsa paparaya yetsin güçleri.yemezler. Neyse niye hepsi p harfiyle başlıyor tam uykuya dalacaktım aklıma bu geldi konu acayım dedım kafamı s evim
Reis benimki 0 gözüküyor hala ariyiruz mail atıyoruz bir türlü duzeltmediler ne reziller yadüzeldi çektim yatırdım aktardım sıkıntı yok usta
Yat uyu kardeşim işsiz misin kafaya taktığın şeye bak 😅😅😅 jeton niye p harfi ile başlamıyor birazda buna kafa yor uykun yoksa 🤣🤣🤣Papara payco payfix paypal parolapara bikaç tane daha transfer cüzdanları vardı isimleri unuttum. Neden hepsi p harfiyle başlıyor hepsinin sahibi aynımı bilmediğimden soruyom. Papara bahıs için açıldı zaten. İlk açıldığı gün bütün siteler paparayı yatırım metodu olarak eklemişti siteler bile bu yöntemle güvenle yatırabilirsiniz diyordu o kadar içerdendi bilgileri. Sonra işlem kesintilerinden aldıkları kârla ve arkasındaki o gizli güçle dünya devi oldular heryere sponsor oldular böyle büyük firmayı nasıl kapatabilirsin demi olmaz herkez paparayı masumca ödeme cüzdanı olarak bılıyor payfix gariban kaldı diye güçleri ona yetti sıkıyorsa paparaya yetsin güçleri.yemezler. Neyse niye hepsi p harfiyle başlıyor tam uykuya dalacaktım aklıma bu geldi konu acayım dedım kafamı s evim