Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Neden Hepsi P ile Başlıyor

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Mefetede p harfi yoktu mesela. Oda paypay yaptı adını. Nıye yaptı yani azcık işkillenin. Bence bütün hepsinin sahipleri aynı konu kilit herşeyi çözüp duruyorum bu ara lanet olsun bana

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,498
1,952
113
payfix düzeldimi arkadaşlar

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,392
789
113
Papara payco payfix paypal parolapara bikaç tane daha transfer cüzdanları vardı isimleri unuttum. Neden hepsi p harfiyle başlıyor hepsinin sahibi aynımı bilmediğimden soruyom. Papara bahıs için açıldı zaten. İlk açıldığı gün bütün siteler paparayı yatırım metodu olarak eklemişti siteler bile bu yöntemle güvenle yatırabilirsiniz diyordu o kadar içerdendi bilgileri. Sonra işlem kesintilerinden aldıkları kârla ve arkasındaki o gizli güçle dünya devi oldular heryere sponsor oldular böyle büyük firmayı nasıl kapatabilirsin demi olmaz herkez paparayı masumca ödeme cüzdanı olarak bılıyor payfix gariban kaldı diye güçleri ona yetti sıkıyorsa paparaya yetsin güçleri.yemezler. Neyse niye hepsi p harfiyle başlıyor tam uykuya dalacaktım aklıma bu geldi konu acayım dedım kafamı s evim

Dikkatli Okuyacaksan anlayacaksın !!!!

Arapça gibi türkçe de Rabbani bir dildir. İlimden bazı açıklamalar yapacağım...

PARA =PA + RA >>>> paganizm + rabbani

paranın ŞEYTANİ Kısımı Pa yı temsil eder.... PARA tersden okunuzu ARAP gibi Türkçede bir çok boyutsal kavram vardır...NAMAZ = ZAMAN gibi

Kumar Şeytanı bir yol ve yolculuk olduğu için enerji kodlamarlı bunlar '' P ' değildir tek başına ''PA'' daha çok kullanılır....

PA-PA-RA

gibiii... daha derinide varda şimdi bir çok dalga geçecek insan gelecek şuan uğraşamam

TÜRKİYE ENERJİSEL OLARAK KUMAR_UYUŞTURU_SEKS üzerineiçini boşaltmaya çalışıyorlar...

Ama plan yapanların üzerinde ALLAH'ında bir planı var...

Kumarın üzerinizde ki etkisi yakın zamanda kalkacak....

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,500
2,208
113
Papara payco payfix paypal parolapara bikaç tane daha transfer cüzdanları vardı isimleri unuttum. Neden hepsi p harfiyle başlıyor hepsinin sahibi aynımı bilmediğimden soruyom. Papara bahıs için açıldı zaten. İlk açıldığı gün bütün siteler paparayı yatırım metodu olarak eklemişti siteler bile bu yöntemle güvenle yatırabilirsiniz diyordu o kadar içerdendi bilgileri. Sonra işlem kesintilerinden aldıkları kârla ve arkasındaki o gizli güçle dünya devi oldular heryere sponsor oldular böyle büyük firmayı nasıl kapatabilirsin demi olmaz herkez paparayı masumca ödeme cüzdanı olarak bılıyor payfix gariban kaldı diye güçleri ona yetti sıkıyorsa paparaya yetsin güçleri.yemezler. Neyse niye hepsi p harfiyle başlıyor tam uykuya dalacaktım aklıma bu geldi konu acayım dedım kafamı s evim
farkındaysan para da p ile başlıyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,187
13,058
113
payfix garibankaldi diyor kafaya bak konunun parayla ilgili olduğunu düşünüyor ellam. payfixn sahibi kim diye sorsan bilmez ama yorum yapıyor adam

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
Pay kelimesinden dolayi... ne sacma soru yav.

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Dikkatli Okuyacaksan anlayacaksın !!!!

Arapça gibi türkçe de Rabbani bir dildir. İlimden bazı açıklamalar yapacağım...

PARA =PA + RA >>>> paganizm + rabbani

paranın ŞEYTANİ Kısımı Pa yı temsil eder.... PARA tersden okunuzu ARAP gibi Türkçede bir çok boyutsal kavram vardır...NAMAZ = ZAMAN gibi

Kumar Şeytanı bir yol ve yolculuk olduğu için enerji kodlamarlı bunlar '' P ' değildir tek başına ''PA'' daha çok kullanılır....

PA-PA-RA

gibiii... daha derinide varda şimdi bir çok dalga geçecek insan gelecek şuan uğraşamam

TÜRKİYE ENERJİSEL OLARAK KUMAR_UYUŞTURU_SEKS üzerineiçini boşaltmaya çalışıyorlar...

Ama plan yapanların üzerinde ALLAH'ında bir planı var...

Kumarın üzerinizde ki etkisi yakın zamanda kalkacak....
Dalga geçen olmamış niye acaba 😁

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,182
5,549
113
Payfix garibanmi D:

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Yat uyu kardeşim işsiz misin kafaya taktığın şeye bak 😅😅😅 jeton niye p harfi ile başlamıyor birazda buna kafa yor uykun yoksa 🤣🤣🤣