- 16,122
- 17,918
- 113
Suat bu ne böyle
A101 alışveriş fişi gibi kupon yapmissin
Suat bu ne böyle
3 mac yapiyoz tekten 4 tekten 5 tekten bende 7 mi 8 mi sayamadim yaptim bak yine tekten gidecek izleSağ gözüm %70 sol gözüm %90 görme kaybı yaşadı bu kupon mu ben oyun hamurundan birşeyler yapmaya çalışmışsın zannettim (nba kupon tutturunca benim götün kalkış) mdnajdjs
GelirSuat bu ne böyle
A101 alışveriş fişi gibi kupon yapmissin
Bugün nba sıkıntılı gibi geldi kanks3 mac yapiyoz tekten 4 tekten 5 tekten bende 7 mi 8 mi sayamadim yaptim bak yine tekten gidecek izle
Yok be maclar kafama yatti şaka bir yana 3 lü rahat cikarilir gibi bakalim artikBugün nba sıkıntılı gibi geldi kanks
Evet 3-4 u gelir suatim: )))
Bir kere burada birisi paylaştı hatırlıyor musun 100 liraya 12 maç bilmişti çocuk 130 k falan tutmuştuYok be maclar kafama yatti şaka bir yana 3 lü rahat cikarilir gibi bakalim artik
Ver bana en sağlam 3 maçınıYok be maclar kafama yatti şaka bir yana 3 lü rahat cikarilir gibi bakalim artik
Aynen nba degil turkiye 2.lig 3.lig mackariydi hep galibaBir kere burada birisi paylaştı hatırlıyor musun 100 liraya 12 maç bilmişti çocuk 130 k falan tutmuştu
Aslında varya yapıcan her gün böyle 10 kupon 10 maçlık. 1.70 orana oynamaktan iyidir anasını satayımAynen nba degil turkiye 2.lig 3.lig mackariydi hep galiba
Bendim oAynen nba degil turkiye 2.lig 3.lig mackariydi hep galiba
Indi maci handi ile kazanr 12 13 detroit maci 230 üst ve bir macta sen koy sec begenVer bana en sağlam 3 maçını
Aynen hadi uyan evladimBendim o
Kanka öyle olmaz 3 maç çıkar dedin çıkar vur masaya hadiiiIndi maci handi ile kazanr 12 13 detroit maci 230 üst ve bir macta sen koy sec begen
Elmasları bozmamak için zor duruyorumAynen hadi uyan evladim
Oyuncu bahsi oyna boşver 230u 240ı@butragueno başlamamış 3 maç ver güvendiğin
Banko 3 maç var dedi 1 saattir bekliyoruz uyuya kalcam diye korkuyorumrnjsjfOyuncu bahsi oyna boşver 230u 240ı
Tmm dallas kazanir detroit 230 üst ve miami 15 fark yemez@butragueno başlamamış 3 maç ver güvendiğin