- 36,934
- 37,107
- 113
Oynamıyor dostCurry geçen belinden sakatti yok heralde . Marul kafa var gerçi oda aratmıyor
Leğen kemiğinden sakatmış
Oynamıyor dostCurry geçen belinden sakatti yok heralde . Marul kafa var gerçi oda aratmıyor
200 bin veren kombine yapicam knka birazdan betpas hoşgeldin Alicam yarinla karışık 😅@Valenciennes sec begen al ama ben 4lu aldim birini eleyin sizjokic biri 9 da kalmazsa iyiEkli dosyayı görüntüle 756045
Hadiii bol bol sans kanka200 bin veren kombine yapicam knka birazdan betpas hoşgeldin Alicam yarinla karışık 😅
Td yaparmisn jokic beyefendiBurdan 2 mac alirim
San antonio diyorum başka bisey demiyorum200 bin veren kombine yapicam knka birazdan betpas hoşgeldin Alicam yarinla karışık 😅
Bende uzun zaman sonra tam oyuncu bahsi yapacaktım üçlü egecim yazdı erteledık@Valenciennes sec begen al ama ben 4lu aldim birini eleyin sizjokic biri 9 da kalmazsa iyiEkli dosyayı görüntüle 756045
Az daha alıyordu maçı he 😅San antonio diyorum başka bisey demiyorum![]()
YapacammTd yaparmisn jokic beyefendi
Goldena bugun üste cekerler yav bence alt alan cok olur curyde oynar buyuk ihtimalBende uzun zaman sonra tam oyuncu bahsi yapacaktım üçlü egecim yazdı erteledık
Curry belirsiz oynamazsa geçenki gibi alta çekmesınler
Çekirge 1 zıplar 2 zıplar bayram günü san antonio hoplarAz daha alıyordu maçı he 😅
Gelirse 88 kuruşa talibiz dost
Gelirse 790 senin hadi bakiyim puhahhaGelirse 88 kuruşa talibiz dost
@Naruto kupon boyle yapilir
Sağ gözüm %70 sol gözüm %90 görme kaybı yaşadı bu kupon mu ben oyun hamurundan birşeyler yapmaya çalışmışsın zannettim (nba kupon tutturunca benim götün kalkış) mdnajdjs@Naruto kupon boyle yapilir