- 80,240
- 53,074
- 113
E niye sürdü bu kadar cevrim işiYüzde 35 spor cevrimsiz 1 kat ana para bonus
E niye sürdü bu kadar cevrim işiYüzde 35 spor cevrimsiz 1 kat ana para bonus
Kendim gece yattim verdigimiz geldi puahhaSuvatım mübarek adam hep demişimdir
Kendim gece yattim verdigimiz geldi puahha
Ben canli oynadim hepsi ms 3 lu tekten gitti yine yav inanilmaz bunuda biliyon gerci puhaaKAnka bilmediğim şeylerden bahset senin oynadığına değil fikir sunduğuna oynasaydık şimdiye kraliyet kurmuştuk puhajaj
Dün sadece bonusu çevirmiştim . 3.300 lira ana para cevrimini bu sabaha biraktiydim gece yalan olmayalım diye gündüz basket bülteninde hallettikE niye sürdü bu kadar cevrim işi![]()
Seni artık senden iyi tanıyorum suvatım puhahahhaBen canli oynadim hepsi ms 3 lu tekten gitti yine yav inanilmaz bunuda biliyon gerci puhaa
Hee anladim dost iyi bakalimDün sadece bonusu çevirmiştim . 3.300 lira ana para cevrimini bu sabaha biriktiydim gece yalan olmayalım diye gündüz basket bülteninde hallettik
Akşam resital sunarız senin eşliğinde butracimHee anladim dost iyi bakalim
Hadi bol sansAkşam resital sunarız senin eşliğinde butracim
Alamıyorum param yokKafasina yatan alabilir Ekli dosyayı görüntüle 754251
Gardaşım çıkarmış erkek gibi vurmuş masaya.Kafasina yatan alabilir Ekli dosyayı görüntüle 754251
1.99 bakiyem kalmış sitede garanti diyosan oynayayım dost 🤣🤣Kafasina yatan alabilir Ekli dosyayı görüntüle 754251
Riskli dost aman puaha1.99 bakiyem kalmış sitede garanti diyosan oynayayım dost 🤣🤣
O değilde bu miaminin 70de kalma olasılığı her Zaman var özürlü topluluğu aihdjashshshRiskli dost aman puaha
Başa baş gecer 210 sayi ciksa yeter bence 2 si 100 ü gecerO değilde bu miaminin 70de kalma olasılığı her Zaman var özürlü topluluğu aihdjashshsh
Curry geçen belinden sakatti yok heralde . Marul kafa var gerçi oda aratmıyorBaşa baş gecer 210 sayi ciksa yeter bence 2 si 100 ü gecer
Mac saati belli olacakmis oynar yuksek ihtimlalCurry geçen belinden sakatti yok heralde . Marul kafa var gerçi oda aratmıyor
Hadi bakalım sana bol sans dostMac saati belli olacakmis oynar yuksek ihtimlal
Oynamdik dost oynayana bol sansHadi bakalım sana bol sans dost