Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,144
33,637
113
Sana dün diyecektim enbetten oynama diye kuran çarpsın demedim bırak o siteyi
Betcolar arasında yine azda olsa güvenilir site jakcpot vurmuştum bu sitede o parayi bile ödemiştiler bugune kadar en çok cekim yaptığım siteydi 4 ay önce no bonus yaptılar beni yollarımızı ayırmak zorunda kaldik

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,446
26,329
113
Betcolar arasında yine azda olsa güvenilir site jakcpot vurmuştum bu sitede o parayi bile ödemiştiler bugune kadar en çok cekim yaptığım siteydi 4 ay önce no bonus yaptılar beni yollarımızı ayırmak zorunda kaldik
Aga en yüksek cekimlerim buradaydi 180 - 100 - 50 çok çektim sorun olmuyordu hiç olacağı tuttu bidaha oynamam güzelim bülten kaçtı
Doğrudur beyler ne diyeyim ben betcolardan soğudum çok kullanmıyorum artık

badoglu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,337
143
63
Bu maçlar alt ihtimali çok yüksek maçlar
Kombine yapmak isteyenler varsa NBA frbeetle falan. 3 maç alt bitmezse 2 tanesi kesin biter bence

IMG_20251229_014845.jpg

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,767
1,151
113
yattı ikiside sağlık olsun

Son düzenleme:

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
40,459
40,486
113
Dizi izledik geldik 3 saati yedik
Nerdesiniz yine 10 kişinin arasına girememişiz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,144
33,637
113
Ulan okc o kadar fark yaptın niye sha son per hiç oyuna girmedi diğer oyuncular ilk yarıdan gelmis bile

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,144
33,637
113
Fark açılınca dediğin gibi oluyor dost
Oyuncu bahsininde böyle bi kahpeliği var maalesef
Dun burdan buna benzer kupon paylaştım para yoktu geldi ben oynuyamadim bugün ku bu kupona da çok güvendim bi tanıdıktan para aldim bastım bu şekilde gitmesi hani sadece gülüyorum artık yemin ederim kaybettiğim paranın artik haddi hesabi yok hiçmi sans bizden yana olmaz

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
40,459
40,486
113
Dun burdan buna benzer kupon paylaştım para yoktu geldi ben oynuyamadim bugün ku bu kupona da çok güvendim bi tanıdıktan para aldim bastım bu şekilde gitmesi hani sadece gülüyorum artık yemin ederim kaybettiğim paranın artik haddi hesabi yok hiçmi sans bizden yana olmaz
Biz ayın 5ine kadar uzak duruyoruz dost sadece izleyeciyiz puhah