- 33,144
- 33,637
- 113
Enbet oder yarin hallederler senden iban alıp başka hesaptan atarlar dost
Enbet oder yarin hallederler senden iban alıp başka hesaptan atarlar dost
Betcolar arasında yine azda olsa güvenilir site jakcpot vurmuştum bu sitede o parayi bile ödemiştiler bugune kadar en çok cekim yaptığım siteydi 4 ay önce no bonus yaptılar beni yollarımızı ayırmak zorunda kaldikSana dün diyecektim enbetten oynama diye kuran çarpsın demedim bırak o siteyi
Aga en yüksek cekimlerim buradaydi 180 - 100 - 50 çok çektim sorun olmuyordu hiç olacağı tuttu bidaha oynamam güzelim bülten kaçtıSana dün diyecektim enbetten oynama diye kuran çarpsın demedim bırak o siteyi
Banada öyle geliyo da zamanında gelmeyince trip yapiyo hshddEnbet oder yarin hallederler senden iban alıp başka hesaptan atarlar dost
Betcolar arasında yine azda olsa güvenilir site jakcpot vurmuştum bu sitede o parayi bile ödemiştiler bugune kadar en çok cekim yaptığım siteydi 4 ay önce no bonus yaptılar beni yollarımızı ayırmak zorunda kaldik
Doğrudur beyler ne diyeyim ben betcolardan soğudum çok kullanmıyorum artıkAga en yüksek cekimlerim buradaydi 180 - 100 - 50 çok çektim sorun olmuyordu hiç olacağı tuttu bidaha oynamam güzelim bülten kaçtı
Aq Quentin grimmes 20 dk 4 üçlük maxey eşeği maç boyu 2 üçlük attıBuda supriz mi desem gerçi supriz degil sadece dortlu kombin bu kuponda gelebilir
S. Barnes lavuğu 50 ribaund alacak resmen. Tek başıma GSW pota altını mahvetti.toronto golden ms toronto alındı 3.35 den
Maxey her mac 5 tane atiyordu normalde ilk yari 23 sayi atti ikinci yari yok oldu farktan dolayi son perde de sha oynamadi diğer kupona çok guveniyordum onuda pic ettilerAq Quentin grimmes 20 dk 4 üçlük maxey eşeği maç boyu 2 üçlük attı
Gidip bende oynadım bu kuponu dost sansin böylesine tüküreyim yine boş yere derde soktum kendimi sha ibnesi son per oynamadi 27 sayidaydi bide 3 per bittiğindeDizi izledik geldik 3 saati yedik
Nerdesiniz yine 10 kişinin arasına girememişiz
Fark açılınca dediğin gibi oluyor dostGidip bende oynadım bu kuponu dost sansin böylesine tüküreyim yine boş yere derde soktum kendimi sha ibnesi son per oynamadi 27 sayidaydi bide 3 per bittiğinde
Dun burdan buna benzer kupon paylaştım para yoktu geldi ben oynuyamadim bugün ku bu kupona da çok güvendim bi tanıdıktan para aldim bastım bu şekilde gitmesi hani sadece gülüyorum artık yemin ederim kaybettiğim paranın artik haddi hesabi yok hiçmi sans bizden yana olmazFark açılınca dediğin gibi oluyor dost
Oyuncu bahsininde böyle bi kahpeliği var maalesef
Biz ayın 5ine kadar uzak duruyoruz dost sadece izleyeciyiz puhahDun burdan buna benzer kupon paylaştım para yoktu geldi ben oynuyamadim bugün ku bu kupona da çok güvendim bi tanıdıktan para aldim bastım bu şekilde gitmesi hani sadece gülüyorum artık yemin ederim kaybettiğim paranın artik haddi hesabi yok hiçmi sans bizden yana olmaz
Ayin 5 olsun ayin 10 nunda sende yazmaya başlarsın artik olmuyor diye puahaBiz ayın 5ine kadar uzak duruyoruz dost sadece izleyeciyiz puhah
Maçların tamamı feci şekilde alt bittiBu maçlar alt ihtimali çok yüksek maçlar
Kombine yapmak isteyenler varsa NBA frbeetle falan. 3 maç alt bitmezse 2 tanesi kesin biter bence
Ekli dosyayı görüntüle 906820