- 30,878
- 18,698
- 113
Tebriklereyw kral utah macında kalptenngidiyoduk
Tebriklereyw kral utah macında kalptenngidiyoduk
Bu kupon bana mantıklı geliyor@Erhan2121 Yok mu şöyle alt üst kuponu dost
Bu maçların 3 u gelsin sana biat edecem puahaBu 3 maç üstüne vurdum gelirse 3 kişiye 1 k atacam o saate kadar uyumaya gidiyorum.
Bu lafını unutma bakBu maçların 3 u gelsin sana biat edecem puaha
Gece seni uyandırırim. Basketbol senin neyine demeyiz umarım.Bu 3 maç üstüne vurdum gelirse 3 kişiye 1 k atacam o saate kadar uyumaya gidiyorum.
Alt kanka ust demedim ki o maça ķorsen gözlük takıp bir daha bak benim kupona puahaEğer ki o Chicago maçında o sayı çıksın etiket at başkan beni süresiz banlasin o kadar net konusuyorum
SözBu lafını unutma bak
Ben yine arada kazanıyorum sana baktıkça basket oynamaktan soğuyorum hep kaybedip isyan ediyorsun 🤣Gece seni uyandırırim. Basketbol senin neyine demeyiz umarım.
Lan o zaman o maçta 250 sayı çıkar bak görürsün 🤣Alt kanka ust demedim ki o maça ķorsen gözlük takıp bir daha bak benim kupona puaha
Senden kopya çekelimBen yine arada kazanıyorum sana baktıkça basket oynamaktan soğuyorum hep kaybedip isyan ediyorsun 🤣
Valla nba de resmen dalga geçiyor 245 sayi nedir minne savunma takimi hucum takimi degil ki gelde bu baremlerden ust al denver miami 240 çıkabilir ama minnesota maçından 245 sayi imkansiz gibi gözüküyorLan o zaman o maçta 250 sayı çıkar bak görürsün 🤣
Öyle deme Chicago hızlı hücum yapıyor Minnesota göze alamaz bak görürsün oda açık onynayacakValla nba de resmen dalga geçiyor 245 sayi nedir minne savunma takimi hucum takimi degil ki gelde bu baremlerden ust al denver miami 240 çıkabilir ama minnesota maçından 245 sayi imkansiz gibi gözüküyor
Her per 61 sayi bile olsa yine o baremler olmaz barem cidden fazlaÖyle deme Chicago hızlı hücum yapıyor Minnesota göze alamaz bak görürsün oda açık onynayacak
Yaw bosver ne bildirimi o 3 maçın gelme olasılığı 0 zaten bu bültende bula bula bu 3 maci bulduğun için ayrıca tsk ediyorum sana puahaNeyse ben uyuyacam sabaha kadar uykusuz kalamam maçlar başlamadan önce bana bir bildirim gönderin artık 🤣 🫡
Sabah kim kime teşekkür eder onu goreceğüzYaw bosver ne bildirimi o 3 maçın gelme olasılığı 0 zaten bu bültende bula bula bu 3 maci bulduğun için ayrıca tsk ediyorum sana puaha
Uykun gelmiş senin belli puaha uyu senSabah kim kime teşekkür eder onu goreceğüz