- 35,446
- 26,329
- 113
Bu saatte NBA başlar mi laBasladi maclar dost gec kaldın
Bu saatte NBA başlar mi laBasladi maclar dost gec kaldın
La olum dengesizmisin sen ben 30 sayi atar bahsi almışım gidip 45 sayi asist ribaund girmissin bide konuşuyorsunyaw bu eran bizim mahalle berberi gibi biyerlerinden uyduruyor gene yatacaz gibi bu shai hiç semvmiyom her maç shai istatstik oynuyor bu eran gene yattık
Bi zikir git konudanbu eran ne diyorsa tersine basın darphane gibi para basarsınız
Erkenmis bugünBu saatte NBA başlar mi la
Kanka kafan mı güzel la 4 tane maç var 2 den sonraErkenmis bugün
Bana dediğin kupon saglam mi dedin ya okc maci baslamisti zaten o kupon için dedim benKanka kafan mı güzel la 4 tane maç var 2 den sonra
Bak 16 sayi atti 2 per son 4 dakika oyuna girdi gelip bide konuda bana laf ediyor bir dhaa konuya gelip bana atıp tutma fena yaparım seni millet için 2 saat analiz yapip kupon paylaşıyoruz gelip laf ediyorlar banabu eran ne diyorsa tersine basın darphane gibi para basarsınız
sakin ol la güvenmesem tahminlerini basmam bekliyozBak 16 sayi atti 2 per son 4 dakika oyuna girdi gelip bide konuda bana laf ediyor bir dhaa konuya gelip bana atıp tutma fena yaparım seni millet için 2 saat analiz yapip kupon paylaşıyoruz gelip laf ediyorlar bana
İyi de baslamis sha 30 u görür gibiBana dediğin kupon saglam mi dedin ya okc maci baslamisti zaten o kupon için dedim ben
Cok nadiren 30 altında sayi atiyor zaten dost normal baremi 32 ama ben yine dhaa saglama alıp 30 girdim işte paran varsa sana da 3lu bir oyuncu bahsi çıkarayım istersenİyi de baslamis sha 30 u görür gibi
Para mı o ne ne işe yarıyorCok nadiren 30 altında sayi atiyor zaten dost normal baremi 32 ama ben yine dhaa saglama alıp 30 girdim işte paran varsa sana da 3lu bir oyuncu bahsi çıkarayım istersen
Oo tahir bey 2 gündür sesin çıkmıyordu battin mi puahaSa fakirler
As betkom tahirimSa fakirler
Sitelere yatırıp kupon yapıyorsun ardından batıyorsun dost puahaPara mı o ne ne işe yarıyor
Yoo cekimim ödendi gözüküyor ödeyecek hesap bloke olmuş aw 24k bekliyor yarına cozulecekmis sözdeOo tahir bey 2 gündür sesin çıkmıyordu battin mi puaha
Hangi siteymis la oYoo cekimim ödendi gözüküyor ödeyecek hesap bloke olmuş aw 24k bekliyor yarına cozulecekmis sözde
Sana dün diyecektim enbetten oynama diye kuran çarpsın demedim bırak o siteyi