- 10,210
- 8,809
- 113
@Erhan2121 @Hasim5454 para geldi 500 engelliyim mi hwhds
Hala dusunuyormusun direk engelle bas@Erhan2121 @Hasim5454 para geldi 500 engelliyim mi hwhds
2 maç söyle nba @Hasim5454 sende 2 maç söyle nbaHala dusunuyormusun direk engelle bas
6li kombin mi ypacaz ne yapacaz puaha2 maç söyle nba @Hasim5454 sende 2 maç söyle nba
3 lu kombin 2 li kombin ben oynamiyom la o zamn 1 er tane söyleyin bende freebet i oyniyim6li kombin mi ypacaz ne yapacaz puaha
Erhan bunlar haric oynaBoston’a alt yazmayı o kadar düşündüm ki alt tarzım olmadığı için yazmadımEkli dosyayı görüntüle 905783
Utah ta atan takım o mac normal ust te olur cok rahatBoston’a alt yazmayı o kadar düşündüm ki alt tarzım olmadığı için yazmadımEkli dosyayı görüntüle 905783
Tm bende 1 tane soylimErhan bunlar haric oyna
Barem çok yüksek detroit içinden geçer bu utanmaz jazzınUtah ta atan takım o mac normal ust te olur cok rahat
SöyleTm bende 1 tane soylim
Erhan bunlar haric oyna
Atar 130 rahat atar utah ta savunma yok zatenBarem çok yüksek detroit içinden geçer bu utanmaz jazzın
Dusundum bende hasim 3lude bu maci seçmiştir diye bu maci söyledim hislerim kuvvetlidir puahaBenim üçüncü maçın aynısı la. Üçlü kombin yaptım tahir 2 maç deyince bunu çıkarmıştım
Siz 3 er ben 1 mi benden fazlaniz ne kanka hayırdır hagdgdAynen hadi bakalım. Yapalım 5li kombin ya. İki maç yaz tahir de 1 maç eklesin. Freebetide tahir oynasın. Kazanırız bugün
Hayır kanka biz ikişer maç söylicez sen 1 maç söylicen 5 li kombin yapcaz. Freebetin hepsini sen oynıcan. Mantıksız mıSiz 3 er ben 1 mi benden fazlaniz ne kanka hayırdır hagdgd
Mantıksız maks çekim 5k zatenHayır kanka biz ikişer maç söylicez sen 1 maç söylicen 5 li kombin yapcaz. Freebetin hepsini sen oynıcan. Mantıksız mı
Ben tek mac verdim yeter bana sen bizim 3 luyu kombin yap diğer kuponda sende artikSiz 3 er ben 1 mi benden fazlaniz ne kanka hayırdır hagdgd
3lu kombin verdik yeterlidir dost 5li kombine gerek yok bide sitede 500 yatirim var max cekim 5k zatenHayır kanka biz ikişer maç söylicez sen 1 maç söylicen 5 li kombin yapcaz. Freebetin hepsini sen oynıcan. Mantıksız mı