- 32,319
- 32,749
- 113
La forumda wp ve tg muhabbetleri yasak Mehmet yakacak başımızı en sonunda puahaYok aga kupon versek yatsan aglican korktum ben ahhshd
La forumda wp ve tg muhabbetleri yasak Mehmet yakacak başımızı en sonunda puahaYok aga kupon versek yatsan aglican korktum ben ahhshd
Ben iptal şarjım azaçıcaksanız yazın pc kapatcam canlı roll wpden takiplik yazarsanız alırız pc kapatıyom sabaha bakarız artık buraya
geldi işte adam bu adam biliyor işi haşim can kupon patlat 500 bascaz tüm nba maçlarına bi kuıponKupon işi benden sorulur ayarlarız ordan yatacak bi maç
Heyecanlı kardeşimizLa forumda wp ve tg muhabbetleri yasak Mehmet yakacak başımızı en sonunda puaha
Kafan kıyak galiba herkese yeşil ışık yakiyongeldi işte adam bu adam biliyor işi haşim can kupon patlat 500 bascaz tüm nba maçlarına bi kuıpon
Tm sen tahire dm at o sana verir maclari biz ona deriz oda snaa derpc kapatcam telde forumda paylasta bakta zor yaw wp ekleyin bana yazın alırım
Ben riske girmek istemiyorum hahdhdTm sen tahire dm at o sana verir maclari biz ona deriz oda snaa der
Yaparız da analiz yapmak lazım. Onu Erhan tahir ben çok derin bi analiz tartışmasına girmek zorundayızgeldi işte adam bu adam biliyor işi haşim can kupon patlat 500 bascaz tüm nba maçlarına bi kuıpon
Valla bende girmek istemiyorum enisi hasim ilgilensinBen riske girmek istemiyorum hahdhd
Bana atacakmış hwhhdValla bende girmek istemiyorum enisi hasim ilgilensin
Yok la biliyor o beni rastgele değil 😂Kafan kıyak galiba herkese yeşil ışık yakiyon
Cok şükür doğru yolu bulduBana atacakmış hwhhd
Danaya mı giriyoruz ne 😂Valla bende girmek istemiyorum enisi hasim ilgilensin
500 u 10k yaparsam 2k bana 2k sana 6k Mehmet e mis olur mu hahddCok şükür doğru yolu buldu
Hasim nerde dost ben kabul etmiyorum500 u 10k yaparsam 2k bana 2k sana 6k Mehmet e mis olur mu hahdd
500 jokerde 10 olmuyo da demiyonHasim nerde dost ben kabul etmiyorum
Jokerde 1k alti yatirim yapmadığımız için bilmiyorm ki puaha500 jokerde 10 olmuyo da demiyon
Bende ilk olucak çok heyecanlıyımJokerde 1k alti yatirim yapmadığımız için bilmiyorm ki puaha
Snaa atsin parayi direk engelle mehmeti puahaBende ilk olucak çok heyecanlıyım
Göndermesini bekliyorum hahdhdsSnaa atsin parayi direk engelle mehmeti puaha