- 10,210
- 8,806
- 113
Hesaba geçmedi daha geçsinBen tek mac verdim yeter bana sen bizim 3 luyu kombin yap diğer kuponda sende artik
Hesaba geçmedi daha geçsinBen tek mac verdim yeter bana sen bizim 3 luyu kombin yap diğer kuponda sende artik
Hee öyle desene. O zaman tamam ben bi 10k üstü çekeriz bugün diye düşündümMantıksız maks çekim 5k zaten
Tamamdır onu bilmiyordum ben3lu kombin verdik yeterlidir dost 5li kombine gerek yok bide sitede 500 yatirim var max cekim 5k zaten
2 sen 1 erhan freebet ben 1 ana para çeyrek bahsi gelirse 1 adım daha atarımEe şimdi nasıl olacak nasıl yapıyoruz
Süremiz var zaten sıkıntı yok sende 2li veya 3lu bi kupon yap bakalım hangimizin maclaei gelecek pauahHesaba geçmedi daha geçsin
Ben biliyorum puahaTamamdır onu bilmiyordum ben
1k yatiorm olsa dediğin olur da biz fakir olduğumuz için o kadar paramız yok maalsef puahaHee öyle desene. O zaman tamam ben bi 10k üstü çekeriz bugün diye düşündüm
Senin benim maçlardan okey olmadığın varsa söyle sakat makat durumlarını biliyonBen biliyorum puaha
Tam kadrolar eksik yok dost 2 maçında gayet güzelSenin benim maçlardan okey olmadığın varsa söyle sakat makat durumlarını biliyon
Miami 127.5 üst yok 128.5 var uyar mı degistircen miBoston’a alt yazmayı o kadar düşündüm ki alt tarzım olmadığı için yazmadımEkli dosyayı görüntüle 905783
İlk yarı Miami 64.5 altSelam arkadaşlar
Nba Takip eden ve bankosu olan
Tahminlerini yazabilirmi
Günlük olarak tahminlerimizi yazıp birbirimize destek olabiliriz.
Teşekkürler.
Yaz dost yazMiami 127.5 üst yok 128.5 var uyar mı degistircen mi
Mehmet nerde la adam yok olduMiami 127.5 üst yok 128.5 var uyar mı degistircen mi
Tamamdır son maçlara falan baktım evde oynadıklarına dışta oynadıklarına baktım şerefsizlik yapmazlarsa gelir gibiTam kadrolar eksik yok dost 2 maçında gayet güzel
Onun 2 kupon varmış ayrı takip edecekmişMehmet nerde la adam yok oldu
Slottaysa bizi yiyor para yok diye puahaNaptigini atayım mı Ekli dosyayı görüntüle 905787
1 betten bonus spini atiyoSlottaysa bizi yiyor para yok diye puaha
Ben tövbeliyimBiriniz konu açsın burasını meşgul etmeyelim