- 32,010
- 32,447
- 113
Bu cumle ile senin de sıfır olduğunu gördük sukur puahaParanız mi yok kardeşim cenenize mi vurdu
Bu cumle ile senin de sıfır olduğunu gördük sukur puahaParanız mi yok kardeşim cenenize mi vurdu
Pokemon gibi anime o da 4 yaşındaki yeğenimle izledim pegasus la vs sini 20 dk falan izle canın sıkıldığındaO ne la ne ilginç şeyler izliyorsun ben en son inek saban izlemiştim dusun ne kadar geride kalmışım puaha
Zengin birini arıyoruz milf uyarParanız mi yok kardeşim cenenize mi vurdu
Benim yeğenim bize gelince pes oynuyoruz dost çok sarıyor puabaPokemon gibi anime o da 4 yaşındaki yeğenimle izledim pegasus la vs sini 20 dk falan izle canın sıkıldığında
Milf nedir dost ben biraz o konuda cahilim puahaZengin birini arıyoruz milf uyar
Ps 1 vardi 2002 de ilk 3 gün babam abim ben başından kalkmamistik zirvede bıraktımBenim yeğenim bize gelince pes oynuyoruz dost çok sarıyor puaba
Yakışır snaa puaha zaten güzel olan sey zirvede bırakmaktır puahaPs 1 vardi 2002 de ilk 3 gün babam abim ben başından kalkmamistik zirvede bıraktım
Sugar mommy de diyorlarmış ogrenicez jargonuMilf nedir dost ben biraz o konuda cahilim puaha
En iyisi kurtlar vadisi bence 1 bölümden baslican 80 boleme kadar izlicen puahaSugar mommy de diyorlarmış ogrenicez jargonu
Sarmadı valla Prison Break izliyorum 10 kere falan bitirdim hala izliyorum ruhumuz bitmiş yeniliğe açık değiliz oscar almış filmi bile izlemek içimden gelmiyor güvenli bildiğim şeyleri izlemek zevkli geliyoEn iyisi kurtlar vadisi bence 1 bölümden baslican 80 boleme kadar izlicen puaha
Zengin birini arıyoruz milf uyar
Haftaya yılbaşı cepte zırnık yok tiner cekecez bu gidişleBu cumle ile senin de sıfır olduğunu gördük sukur puaha
KVP de en sevdiğim metonun kafayi kesiyor ya en güzel sahne 🤣 @GolcümetinEn iyisi kurtlar vadisi bence 1 bölümden baslican 80 boleme kadar izlicen puaha
Zikir de olabilirHaftaya yılbaşı cepte zırnık yok tiner cekecez bu gidişle
Ya zaten biz film olmuşuz bide oturup filmi izlicez dost amanSarmadı valla Prison Break izliyorum 10 kere falan bitirdim hala izliyorum ruhumuz bitmiş yeniliğe açık değiliz oscar almış filmi bile izlemek içimden gelmiyor güvenli bildiğim şeyleri izlemek zevkli geliyo
Konsey sahneleri efsaneydi dostKVP de en sevdiğim metonun kafayi kesiyor ya en güzel sahne 🤣 @Golcümetin
Yoksa sende mi besiktasli olacan dost doğru sole puahaHaftaya yılbaşı cepte zırnık yok tiner cekecez bu gidişle
Siteler Foruma kimin sayesinde ödüyor. Biz onların afindan yatırım yaptığımız için kazanıyorlar. Banlamaya gelince bunu göz ardı ediyorlarZaten onlar foruma para ödeyen siteler kalkıp o siteleri kötülersen normaldir ban atmalari
Sorma konulu filme döndük iyiceYa zaten biz film olmuşuz bide oturup filmi izlicez dost aman