- 35,042
- 25,824
- 113
Ne sapığı la o karıya herkesin kalkar kankaLa sizde başka baskan bulamadiniz mi gidip sapık baskan buldunuz puaha
Ne sapığı la o karıya herkesin kalkar kankaLa sizde başka baskan bulamadiniz mi gidip sapık baskan buldunuz puaha
Namuslu bir hanımefendi hakkında bu kelimeler kul hakkına girerNe sapığı la o karıya herkesin kalkar kanka
Ben şahsen çok etkilenmedim saadettin uckuruna yenik düştü maalesef bide isin içinde uyuşturucu varsa yandıNe sapığı la o karıya herkesin kalkar kanka
Hükümet kafasına göre ara tara bunu bul açığını diyor indiriyorlar tam bir öç ordusuBen şahsen çok etkilenmedim saadettin uckuruna yenik düştü maalesef bide isin içinde uyuşturucu varsa yandı
Kalkar derken ben ayağa kalkar olarak söyledim sen ne anladin kankaNamuslu bir hanımefendi hakkında bu kelimeler kul hakkına girer
La olm bı insan bu yüzden hapse girer mi sacmalamaBen şahsen çok etkilenmedim saadettin uckuruna yenik düştü maalesef bide isin içinde uyuşturucu varsa yandı
Sapık herifNe sapığı la o karıya herkesin kalkar kanka
Girmemeli bence gündem değiştirme çabaları diye okudumLa olm bı insan bu yüzden hapse girer mi sacmalama
Uyuşturucu dan alınmış zaten dost sapıklık tan degil puahaLa olm bı insan bu yüzden hapse girer mi sacmalama
İçmekten ceza alınır mı kanka iyi misin laUyuşturucu dan alınmış zaten dost sapıklık tan degil puaha
Şu kadından etkilenmediysen gizli pasifsin erhanım hayırlı olsunBen şahsen çok etkilenmedim saadettin uckuruna yenik düştü maalesef bide isin içinde uyuşturucu varsa yandı
Sizin niyetiniz kötü kardeşimSapık herif
Bende 6 fark demiştim sıçtı yenildiŞu Atlanta ne şerefsiz takimsin son periyot 13 sayı ondesin maçı verdin holi Özel oranı yaktı gelse 90k alicaz
Ya ne icmesi dost adam satmaktan alınmış ya az haber oku puahaİçmekten ceza alınır mı kanka iyi misin la
Ver parayı@Erhan2121 gece aldık heee jokere atsak 25k alıyoz 1ka attık 4 maç 12 oran aldık 12ka cukka
Asgari ücret açıklandıktan sonraGirmemeli bence gündem değiştirme çabaları diye okudum
Ben Kıbrıs'ta 1 sene yaşadım snaa yemin olsun ki oradaki kızları görseydin turkiyede hiç bir kıza güzel diyemezdin puahaŞu kadından etkilenmediysen gizli pasifsin erhanım hayırlı olsun
Sen kazanıp sitelerden Söke Söke alacaksınher gece zarar ediyom dost benim zararı kim vercek
İşin içinde başka şeyler var apar topar adamı almalar falan tamamen gündem oluşturmak bakalım ne çıkacak altindanYa ne icmesi dost adam satmaktan alınmış ya az haber oku puaha