- 7,485
- 8,118
- 113
Maşallah hepsini alıntılamış kafa var bu adamda özür Metin abi 😁🤣Anladık bizde ironi yapıyoruz![]()
Maşallah hepsini alıntılamış kafa var bu adamda özür Metin abi 😁🤣Anladık bizde ironi yapıyoruz![]()
Hayret ban yememissin dost puahaAnladık bizde ironi yapıyoruz![]()
Millet 5li 6li oynuyor sonra neden kupon gelmedi diye veryansın ediyorlar ilginç vallaBende öyle kuran çarpsın 3 maç yazınca kupon sürpriz kupon gibi geliyor gözüme
Sonra haho diyor millet 😁Millet 5li 6li oynuyor sonra neden kupon gelmedi diye veryansın ediyorlar ilginç valla
Parasi çok olan kaybetmek için 5li 6li kombin yapar dostSonra haho diyor millet 😁
Artık kendi halimde takılıyorum haksızlık görürsem konuya dalarım amaHayret ban yememissin dost puaha
Sen eskiden ban yemezdin son dönemde ise 2 günde bir ban yiyorsun bunun sebebi nedir peki merak ettimArtık kendi halinde takılıyorum haksızlık görürsem konuya dalarım ama![]()
2 li kombin bulunca kendimi şah ilan ediyorum ne 4-5 iParasi çok olan kaybetmek için 5li 6li kombin yapar dost
Milllete haksızlık yapan Sponsor siteler hakkındaki yorumlardanSen eskiden ban yemezdin son dönemde ise 2 günde bir ban yiyorsun bunun sebebi nedir peki merak ettim
Evet bir parasız dostumuz daha göründü puaah2 li kombin bulunca kendimi şah ilan ediyorum ne 4-5 i
Vardı yedik düştük mekana hagsgdEvet bir parasız dostumuz daha göründü puaah
Ölüden bişi istemiş yine 🤣Charlotte basss çeyrek 3 farklı dedik
Zaten onlar foruma para ödeyen siteler kalkıp o siteleri kötülersen normaldir ban atmalariMilllete haksızlık yapan Sponsor siteler hakkındaki yorumlardan
@Hasim5454 tek zengin dostumuz yok piyasada bugün puahaVardı yedik düştük mekana hagsgd
Naruta kawasaki izliyodur@Hasim5454 tek zengin dostumuz yok piyasada bugün puaha
Dun bana 40 defa naruta yi izle unutma dedi sanki ben izlesem adam vergi alacak puahaNaruta kawasaki izliyodur
Banada baskı yaptıda izlemedim yugi-oh izledim tazeDun bana 40 defa naruta yi izle unutma dedi sanki ben izlesem adam vergi alacak puaha
O ne la ne ilginç şeyler izliyorsun ben en son inek saban izlemiştim dusun ne kadar geride kalmışım puahaBanada baskı yaptıda izlemedim yugi-oh izledim taze