- 27,734
- 12,911
- 113
Okc 2. çeyrek 4 fark aldık keyfimize baktık118 sayi kaldi gelirmi dost sen gelir dersen gelir
Okc 2. çeyrek 4 fark aldık keyfimize baktık118 sayi kaldi gelirmi dost sen gelir dersen gelir
Ne bastin la 300 liramı puaahOkc 2. çeyrek 4 fark aldık keyfimize baktık
Ben coşar dediysem bir bildiğim vardır bir yerden bilgi gelmiştir. Ben boş konuşmam Arçelik konuşurum118 sayi kaldi gelirmi dost sen gelir dersen gelir
500 basmıştım. Okc 3. Çeyrek 4 fark 300 bastık. Siz acemilerde üst bekleyip durun.Ne bastin la 300 liramı puaah
Zor be dost dallas katkı veremiyorBen coşar dediysem bir bildiğim vardır bir yerden bilgi gelmiştir. Ben boş konuşmam Arçelik konuşurum
Sen bana güven bir bildiğim var coşarZor be dost dallas katkı veremiyor
Vallahi barem 228 görsem bozacam gibi 226 227 ksldıSen bana güven bir bildiğim var coşar
101-138 biter skor bankoVallahi barem 228 görsem bozacam gibi 226 227 ksldı
Bozma korkunun ecele faydası yokVallahi barem 228 görsem bozacam gibi 226 227 ksldı
Hata ettin 240 sayıyı görür bu maçBpzdum vsllahi
Söyle bişey ysptım gelirse senle @Erhan2121 bişeyler steşlerşzHata ettin 240 sayıyı görür bu maç
Umarım gelir dost. Yüksek bastığını bozmayaydın keşkeSöyle bişey ysptım gelirse senle @Erhan2121 bişeyler steşlerşz
Bozmassydım keşke ne diuim ama parayı ksybetmemem lszım dost korkktukUmarım gelir dost. Yüksek bastığını bozmayaydın keşke
İlk yarı bittikten beri diyorum utah maçının aynısı bu maç fena coşacaklar biliyorum. Ama başka para yoksa kaybetmeye korkuyor insanBozmassydım keşke ne diuim ama parayı ksybetmemem lszım dost korkktuk
Abicim 3 per 67 sayi çıktı barem 235 oldu sen neden bozdun kiSöyle bişey ysptım gelirse senle @Erhan2121 bişeyler steşlerşz