- 1,823
- 1,293
- 113
Okc 131.5 üst gelir mi
La kafamı duvara vurucam durAbicim 3 per 67 sayi çıktı barem 235 oldu sen neden bozdun ki
140 çıkarOkc 131.5 üst gelir mi
İzliyorum maçı bir anda şarşar 3 tane tripple atıyor sonra gidip 3 dk sayı atmıyor ilginiçOkc 131.5 üst gelir mi
Bozup gidip yine okc bahsimi aldin dost neyse ben yattım ins gelir görusuruz insLa kafamı duvara vurucam dur
140 çıkar
[/QUOTE
Umarım yasalda oynayayım dedim baremlere bakıyorum 130.5 üst 1.60 oran 131.5 üst 1.34 oran
San diego da gitmişLa kafamı duvara vurucam dur
Vsllshi dost borc var kaybetmiyeyim diye normalde bozmuycaktık sslak gşbşBozup gidip yine okc bahsimi aldin dost neyse ben yattım ins gelir görusuruz ins
Sana bozma dedik ammeLa kafamı duvara vurucam dur
23 dakika önce yazdıkBozma korkunun ecele faydası yok
Skoruna kadar söyledim 240 çıkar dedim. Utah maçının aynısı ilk yarı alt gösterdiler ikinci yarı coşacaklar dedim. Daha ne diyeyim beSana bozma dedik amme
Yanlış etmişsin ama kısmet sadece ilginç olan şey 228,5 üst bozup tekrardan kombineye 228,5 üst koyman.Vsllshi dost borc var kaybetmiyeyim diye normalde bozmuycaktık sslak gşbş
Attı sonunda ama yemeden dünyaları atmalı 20San jose 5 dkdır sayı atmıyor
Olacak gibi değil ama bu basket gider olur şans.Depin son 5 üçlük denemesi hepsi kaçtı ben bunu yazarken 6.yı denedi yine kaçtı