Geliyor birazdanGüzel bugün dd kuponu yokmu
Geliyor birazdanGüzel bugün dd kuponu yokmu
Direkt 2 maça ayrı ayrı BB de yaptım onları da atayımJalen johnson 22+ sayı Cunningham 9+ asist Doncic 30+ Sayı Markkanen 28+ sayı bir kombine yaptım
GüzelEvet dostum tuttu😃
Bu çok başarılı gelir gibiJalen johnson 22+ sayı Cunningham 9+ asist Doncic 30+ Sayı Markkanen 27+ sayı bir kombine yaptım
Lebron oynicakmış bugün doncicte var reaves o ladar asist yapar mı emin olamadımBirde Doncic 32+ sayı 8+ ribaund Austin Reaves 6+ asist Markkanen 27+ sayı 4+ üçlük 13 oranı var tek maç BB bunu da denedim
Doncic DDGüzel bugün dd kuponu yokmu
Süre kısıtlaması olması lazım Lebronun ayrıca Lebron ve Reaves içeride Doncic dışarıdayken Lebron topu Reaves e bırakmayı seviyorLebron oynicakmış bugün doncicte var reaves o ladar asist yapar mı emin olamadım
Ja Morant manyağıyız manyağıŞunu da salalım şuraya. Bebeyi çok sevmem ama takdir ederim. Keşke takaslansa
![]()
Hoopsciety™ on Instagram: "From being overlooked as a zero-star recruit to becoming one of the most electrifying players in the NBA, Ja Morant’s journey is built on humility, hard work, and heart. Moments like this, tipping a waitress $500 and humbly introducing himself, show that Ja hasn’t forgotten his roots. He knows what it’s like to rise from nothing, and now he’s inspiring others to do the same, on and off the court Follow us for more @hoopsciety #nba #basketballmotivation #nbaedits #jamorant"
769K likes, 844 comments - hoopsciety on July 20, 2025: "From being overlooked as a zero-star recruit to becoming one of the most electrifying players in the NBA, Ja Morant’s journey is built on humility, hard work, and heart. Moments like this, tipping a waitress $500 and humbly introducing...www.instagram.com
250 altını kabul etmiyoruz demiştik dost 265 çıkmış puhah@Erhan2121 portland ile utah arasında kaldım ama utah gibi duruyor
Çoğu maçta alt olur bence en az 3ü
İkiside winPortland & utah dost
İkiside üst olur
Senelik izne mi çıktı naptı aq 3 gündür yokBu adam 1 numara bu işte adeta bir marka #AmortiKazım #Valenciennes. @Retrobet Destek hala sesin çıkmasın neyi kaçırdığının farkında değilsin. @Valenciennes
Akşam gelir 10dk gider reis öyle çalışıyoSenelik izne mi çıktı naptı aq 3 gündür yok
Evinde ölü bulunmasından korkuyorum
@Tamita sekmeez burası kazandı aldın mı bunuJalen johnson 22+ sayı Cunningham 9+ asist Doncic 30+ Sayı Markkanen 27+ sayı bir kombine yaptım
@Tamita dün olduğu gibi bugün de DD kuponu 1 asist ile kaçtıDoncic DD
Jalen Johnson DD
Cunningham DD