- 1,347
- 782
- 113
Yazık oldu@Tamita dün olduğu gibi bugün de DD kuponu 1 asist ile kaçtı
Yazık oldu@Tamita dün olduğu gibi bugün de DD kuponu 1 asist ile kaçtı
Neden hep ustBulten çok güzel bugün nba iyi kazandıracak bolsans herkese
1 mac alt bakarsan görürsün nba ye alt bahsi alınmaz o yuzden puhhaaNeden hep ust
2000 2500. Ama 500 de atsan geçiyo hesabaHavale alt limitleri 2000 filan mi oldu herkes isyanda telegramda
Keske nba takip etseydin biraz sac da defans yapaan oyuncu mu var okc bazen salıyor eğer acıma olmasaydı o takımda gecen mac 200 sayi tek başına atardı adamlar son şampiyon zaten+18.5 sacramento kings öneririm beyler.okc 14-1 gidiyo olabilirde öyle her maç 20 vura vura olmaz o iş kings bugün direnç koyar
Sen takip edion yani he 200 sayı atardı aynen dostum tamam sen al -18.5 tan okc bol şanslarKeske nba takip etseydin biraz sac da defans yapaan oyuncu mu var okc bazen salıyor eğer acıma olmasaydı o takımda gecen mac 200 sayi tek başına atardı adamlar son şampiyon zaten
Ulan kim o bahsi almis ki zaten paylaştığım kuponu görmedin herhalde ust demişim o maça zatenSen takip edion yani he 200 sayı atardı aynen dostum tamam sen al -18.5 tan okc bol şanslar
Neye göre direnç koyar. Westbrookla mı direnç koyacak. Okc ciddiyeti hiç bırakmıyo, sabah maçı değil, noel maçı değil. New orleansı ilk yarıdan 30a yatırdı sacramentonun da çok farkı yok. Hiçbir dayanağı yok yazdığının tamamen şansa olur olursa+18.5 sacramento kings öneririm beyler.okc 14-1 gidiyo olabilirde öyle her maç 20 vura vura olmaz o iş kings bugün direnç koyar
1.45 açmışlar 0.5Chicago portland gözüme çarpıyor da dün acayip kötü attılar şut tercihi olarak takımda zaten oyun kurucu yok düzenli oynamıyorlar
Ben bu gece Alperen üçlük üst deneyeceğim 0.5 varsa jaret Allen savunursa üçlüğe pek çıkmıyor o
Chicago denver a gecen mac deplasman da 130 sayi attılar chicago utah miami gibi takımları görünce direk ust alınır max 5 saniyede hucum eden takımlarChicago portland gözüme çarpıyor da dün acayip kötü attılar şut tercihi olarak takımda zaten oyun kurucu yok düzenli oynamıyorlar
Ben bu gece Alperen üçlük üst deneyeceğim 0.5 varsa jaret Allen savunursa üçlüğe pek çıkmıyor o
Oynadın mi loBulten çok güzel bugün nba iyi kazandıracak bolsans herkese
Fena değil bir tane daha bulup 2 oran kombine olabilir1.45 açmışlar 0.5
Edwards geçen maç çok kötüydü bugün washingtona show yapar bi bak kafana yatarsa. YtdFena değil bir tane daha bulup 2 oran kombine olabilir
Yok paylaştım 1k para var da jokeri almak lazım dun senden aldik ben no bonusum vurucuya yazdim oda bugün almis hesap arıyorum suanOynadın mi lo
Gece oynayacaksan al yine kafana göreYok paylaştım 1k para var da jokeri almak lazım dun senden aldik ben no bonusum vurucuya yazdim oda bugün almis hesap arıyorum suan