http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
39,514
39,587
113
Havale alt limitleri 2000 filan mi oldu herkes isyanda telegramda

onotips

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
28
28
+18.5 sacramento kings öneririm beyler.okc 14-1 gidiyo olabilirde öyle her maç 20 vura vura olmaz o iş kings bugün direnç koyar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,747
31,043
113
+18.5 sacramento kings öneririm beyler.okc 14-1 gidiyo olabilirde öyle her maç 20 vura vura olmaz o iş kings bugün direnç koyar
Keske nba takip etseydin biraz sac da defans yapaan oyuncu mu var okc bazen salıyor eğer acıma olmasaydı o takımda gecen mac 200 sayi tek başına atardı adamlar son şampiyon zaten

onotips

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
28
28
Keske nba takip etseydin biraz sac da defans yapaan oyuncu mu var okc bazen salıyor eğer acıma olmasaydı o takımda gecen mac 200 sayi tek başına atardı adamlar son şampiyon zaten
Sen takip edion yani he 200 sayı atardı aynen dostum tamam sen al -18.5 tan okc bol şanslar

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,742
7,587
113
Neye göre direnç koyar. Westbrookla mı direnç koyacak. Okc ciddiyeti hiç bırakmıyo, sabah maçı değil, noel maçı değil. New orleansı ilk yarıdan 30a yatırdı sacramentonun da çok farkı yok. Hiçbir dayanağı yok yazdığının tamamen şansa olur olursa

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,197
975
113
Chicago portland gözüme çarpıyor da dün acayip kötü attılar şut tercihi olarak takımda zaten oyun kurucu yok düzenli oynamıyorlar

Ben bu gece Alperen üçlük üst deneyeceğim 0.5 varsa jaret Allen savunursa üçlüğe pek çıkmıyor o

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,747
31,043
113
Chicago portland gözüme çarpıyor da dün acayip kötü attılar şut tercihi olarak takımda zaten oyun kurucu yok düzenli oynamıyorlar

Ben bu gece Alperen üçlük üst deneyeceğim 0.5 varsa jaret Allen savunursa üçlüğe pek çıkmıyor o
Chicago denver a gecen mac deplasman da 130 sayi attılar chicago utah miami gibi takımları görünce direk ust alınır max 5 saniyede hucum eden takımlar

palas38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
56
48
Lion monaco basket maçı tuhaf garip bi maç hayatımda böyle basket maçı ilk defa izliyorum bi coşup bi duruyorlar .sırayla