- 16,320
- 8,966
- 113
Sakız çiğnemem gofreti de acı biberle yerim2 atsan yeterdi 50 liraya bi gofret iki sakız alırdın
Sakız çiğnemem gofreti de acı biberle yerim2 atsan yeterdi 50 liraya bi gofret iki sakız alırdın
Barrett yaktı bu kombini yaklaştı ama kötü maç geçirdi..dd larda hart yaktı diye biliyorum diğerlerinden gelen varmı?Öncelikle Jokic 28+ sayı Mikail Bridges 19+ sayı RJ Barrett 19+ sayı kombinesi 6 orandan güzel bir kupon
Josh giddey Total 37.5 üst
Chicagonun topçusu
Gelmiş bu keşke SevseydinOyuncu bahsi almam sevmiyorum
Valenciennes hoca alemde 1 numaraGelmiş bu keşke Sevseydin
Miami alt olmuş aq çoğu kuponu gümletmiştir
Daha iyisi gelene kadar sessiz kalValenciennes hoca alemde 1 numara
Gelen yok 5 kuponun 3 ü tek sayı tek asist ve 4 sayıdan yattı maç uzatmaya çok yakındı hepsinde en azından biri uzasaydı içerideydi güzel tahminler ama kombine yanlışBarrett yaktı bu kombini yaklaştı ama kötü maç geçirdi..dd larda hart yaktı diye biliyorum diğerlerinden gelen varmı?
Şans işte shai yi gördünmü ilk periyot 7 serbest atış kullandıGelen yok 5 kuponun 3 ü tek sayı tek asist ve 4 sayıdan yattı maç uzatmaya çok yakındı hepsinde en azından biri uzasaydı içerideydi güzel tahminler ama kombine yanlış
Portland & utah dostYaz şuraya 300 çıkacak maçı da insanlar faydalansın @Valenciennes
Dun kazandin mi dost puhhaaDünkü şans devam etsin diyelim
Son 3-4 maçtır Doncic ribaund kuponumu yakıyor almayacaktım aklıma koydun şimdiDünkü şans devam etsin diyelim
Baremi ilgi çekiyor şu anSon 3-4 maçtır Doncic ribaund kuponumu yakıyor almayacaktım aklıma koydun şimdi
Banada çok cazip geldiBaremi ilgi çekiyor şu an
Evet dostum tuttu😃Dun kazandin mi dost puhhaa
Güzel bugün dd kuponu yokmuJalen johnson 22+ sayı Cunningham 10+ asist güzel