Bu güzel gelme olasılığı çok yüksekÖncelikle Jokic 28+ sayı Mikail Bridges 19+ sayı RJ Barrett 19+ sayı kombinesi 6 orandan güzel bir kupon
Shai emin değilim diğerleri güzel boş şansBugünde böyle olsun herkese bol şans..Ekli dosyayı görüntüle 884610
SananeKardesım ınternet var elının altında 2 dk da bulabılırsjn
Duzgun konusurmusun yakısmıyorSanane
Shai her maç 8 kere faul atmazsa uyuyamıyormuş dost en çok ona güveniyorumShai emin değilim diğerleri güzel boş şans
Bunlardan biri yatacak gibi de hangisi acaba onu bulup çıkarıp oynayayım @Tamita sen hangisine out çekerdinSon olarak şu tahminlerimi de bırakayım henüz oynamadım ama seçip oynayabilirim her an
Cunningham DD
Kel'el Ware DD
Hart DD
Giddiey DD
Jokic TD
Kel'el Ware DD ben olsam bunu çıkarırdımBunlardan biri yatacak gibi de hangisi acaba onu bulup çıkarıp oynayayım @Tamita sen hangisine out çekerdin
Miaminin ribaund problemi var 30+ süre alıyor eleman mecburen toplar bir şekilde cunningham sildim 2 maç üzerinden devamKel'el Ware DD ben olsam bunu çıkarırdım
Gerçi hart ta biraz sıkıntı onuda değiştirirdim geçen seneki formundan çok uzakBunlardan biri yatacak gibi de hangisi acaba onu bulup çıkarıp oynayayım @Tamita sen hangisine out çekerdin
Cunningham yine 10 asisti geçer bence bugun ama içinden geçtiği gibi oyna tabiMiaminin ribaund problemi var 30+ süre alıyor eleman mecburen toplar bir şekilde cunningham sildim 2 maç üzerinden devam
Josh giddey Total 37.5 üstEvet beyler yok mu tahmin
Orası öyle de oranı hoşuma gitti Brunson yok OG yok o çakal bir yolunu bulup DD yapar TD bile denenebilir bu arada tekli 7 oran hart için denenirGerçi hart ta biraz sıkıntı onuda değiştirirdim geçen seneki formundan çok uzak
Ayrıca normal kupona Hart ribaund + asist alınabilirGerçi hart ta biraz sıkıntı onuda değiştirirdim geçen seneki formundan çok uzak
Hart bi patlama maçı yapar 12 7 10 gibi bişey bekliyorum yakında ondanAyrıca normal kupona Hart ribaund + asist alınabilir
Jaime jaquez 30.5 üst TotalJosh giddey Total 37.5 üst
Chicagonun topçusu
44.5 ne acmislarBrunson oynamıyosa towns üst hiç bakmadan diyorum bunu