- 30,809
- 31,067
- 113
Cury girdi 12 sayi kaldi daha 8 dakika var 25 sayi aralar bu perdeOlm napıyor bunlar 4 dk 1 sayi
Cury girdi 12 sayi kaldi daha 8 dakika var 25 sayi aralar bu perdeOlm napıyor bunlar 4 dk 1 sayi
Yatarım bırazdan suna bakEe bende gündüz girmiyorum foruma dışarı çıkıyorum artık geceleri giriyorum sadece puaha
Puahha büyük.gecmis olsun 130 lira büyük para neden bu kadar yüksek girdin kiYatarım bırazdan suna bak
Bu zaten burdan yatarsa bı daha nba oynayanin aqCury girdi 12 sayi kaldi daha 8 dakika var 25 sayi aralar bu perde
Durumumız yokPuahha büyük.gecmis olsun 130 lira büyük para neden bu kadar yüksek girdin ki
Benimde yok valla senlen konuşmadığım dönemde cok para geçti elime şansına küs valla sana birsey atamadikDurumumız yok
Yok la o kadar da değilBu zaten burdan yatarsa bı daha nba oynayanin aq
Oluncada atmadın jackpot koydun 1.2 m kafa actın anca yok araba yok dukkan puajaj aksam roll tskıp edıyordunBenimde yok valla senlen konuşmadığım dönemde cok para geçti elime şansına küs valla sana birsey atamadik
Lan adamlar potaya gidemiyor bıraktım izlemeyi harbi saçma sapan oynuyorlarYok la o kadar da değil
La valla paranın yemin ederim kiymeti kalmamış ne paralar gördüm 1 2 sene içinde ne oldu nasil bitti hiç anlamadım bile ama burda kazandığım surece paylaşım yapıyorum yinede tek yiyen insan değilim gecen konuşmuş olsak snaa 4 5 defa odul atabilirdim gerçi nba de güzel gidiyorum bu aralar paralı döneme tekrar girerim ins snaa bu kez tekrar söz veriyorum sana bu kez 2 günde 1 odul puahahOluncada atmadın jackpot koydun 1.2 m kafa actın anca yok araba yok dukkan puajaj aksam roll tskıp edıyordun
Ben geldım kupon gıttı resmenLan adamlar potaya gidemiyor bıraktım izlemeyi harbi saçma sapan oynuyorlar
Bende sana soz verıyorum 2 gunde 2 odul erhan pahahjaLa valla paranın yemin ederim kiymeti kalmamış ne paralar gördüm 1 2 sene içinde ne oldu nasil bitti hiç anlamadım bile ama burda kazandığım surece paylaşım yapıyorum yinede tek yiyen insan değilim gecen konuşmuş olsak snaa 4 5 defa odul atabilirdim gerçi nba de güzel gidiyorum bu aralar paralı döneme tekrar girerim ins snaa bu kez tekrar söz veriyorum sana bu kez 2 günde 1 odul puahah
Allahını seversen konuşturma şunu uzun uzun yazmaya başladı yine puha yatın uyuyunBende sana soz verıyorum 2 gunde 2 odul erhan pahahja
Dur ya okurken uykuö gelıyo ıyı oluyoAllahını seversen konuşturma şunu uzun uzun yazmaya başladı yine puha yatın uyuyun
Yine iyi ağladın aq wonSikerim nba ni bu ne aq bi daha oynayanin aq
Ya atarız lo daha yolumuz uzun burdaBende sana soz verıyorum 2 gunde 2 odul erhan pahahja
Ya kanka şaka gibi ama la 15 lazımdı la 15 şu maçın 5 dakika kala falan gelmesi lazimdiYine iyi ağladın aq won