http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,810
31,067
113
Oluncada atmadın jackpot koydun 1.2 m kafa actın anca yok araba yok dukkan puajaj aksam roll tskıp edıyordun
La valla paranın yemin ederim kiymeti kalmamış ne paralar gördüm 1 2 sene içinde ne oldu nasil bitti hiç anlamadım bile ama burda kazandığım surece paylaşım yapıyorum yinede tek yiyen insan değilim gecen konuşmuş olsak snaa 4 5 defa odul atabilirdim gerçi nba de güzel gidiyorum bu aralar paralı döneme tekrar girerim ins snaa bu kez tekrar söz veriyorum sana bu kez 2 günde 1 odul puahah

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,073
30,851
113
La valla paranın yemin ederim kiymeti kalmamış ne paralar gördüm 1 2 sene içinde ne oldu nasil bitti hiç anlamadım bile ama burda kazandığım surece paylaşım yapıyorum yinede tek yiyen insan değilim gecen konuşmuş olsak snaa 4 5 defa odul atabilirdim gerçi nba de güzel gidiyorum bu aralar paralı döneme tekrar girerim ins snaa bu kez tekrar söz veriyorum sana bu kez 2 günde 1 odul puahah
Bende sana soz verıyorum 2 gunde 2 odul erhan pahahja

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
39,516
39,590
113
44 atan takım 10 sayı zor attı aq
Nbae hoşgeldiniz