http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,766
31,056
113
Valla o 6-7 tane üçlük atan eleman olmasa takla olmuştun dost
Biraz bala geldi ama erhana sorsan analiz der puhaha
1 per 30 atsalar 2 per yine 30 u geçerdiler nba valla çok değişik lig sadece tahmin yapıyoruz ama tahminlerde sonuçsuz kalıyor bazen ev her takımdan en az 120 sayi yiyor diye golden esekleride ilk yari 59 atar dedik

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
39,515
39,589
113
1 per 30 atsalar 2 per yine 30 u geçerdiler nba valla çok değişik lig sadece tahmin yapıyoruz ama tahminlerde sonuçsuz kalıyor bazen ev her takımdan en az 120 sayi yiyor diye golden esekleride ilk yari 59 atar dedik
Neyse bi şekilde geldi dost darısı hawksın başına

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,758
7,593
113
Nikaragua liginde real madridin maçı var 2.5 üst attık devrede. 2-0 oldu şimdi baktım 1-0 yazıyor nikaragua liginede var gelmiş sanırım
Nikaraguada bile rahat yok
1 sayıdan batmaktan kalp spazmı geçirdim aq 1 haftdır 8. Oldu

Ekli dosyalar

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,097
24,674
113
Lan bu burdan gelmese ayni lafi bende dicektim valla 15 sayi zor attılar 1 per 44 atan takım evde desen tek bir oyuncu bile yok yemin ederim defans yapacak bir oyuncu yok nasil bir şikeye denk geldik son anda geldi valla
Olm izledim lan 4 dakika kalaya kadar potaya gidemiyorlardi aq saçma sapan top kayıpları falan yaptılar tam kafa yemelik oynadı golden son 1 dakika geldi aq