- 40,073
- 30,851
- 113
Bu allanmaxımıan yattı galıbaYa atarız lo daha yolumuz uzun burda
Bu allanmaxımıan yattı galıbaYa atarız lo daha yolumuz uzun burda
Lan bu burdan gelmese ayni lafi bende dicektim valla 15 sayi zor attılar 1 per 44 atan takım evde desen tek bir oyuncu bile yok yemin ederim defans yapacak bir oyuncu yok nasil bir şikeye denk geldik son anda geldi vallaSikerim nba ni bu ne aq bi daha oynayanin aq
Aynen agla sen puahaAtlanta ya bak 3 dakika 3 pu aq ben gidiyorum
Yok daha değil son maça kaldiBu allanmaxımıan yattı galıba
Valla o 6-7 tane üçlük atan eleman olmasa takla olmuştun dostYa kanka şaka gibi ama la 15 lazımdı la 15 şu maçın 5 dakika kala falan gelmesi lazimdi
Ne bu kufur kıyamet yakıstıtamadımYok daha değil son maça kaldi
Retrobet abim eklemedi ki 500 betbuilder çakalımUtah maçında 300 sayı çıkar
1 per 30 atsalar 2 per yine 30 u geçerdiler nba valla çok değişik lig sadece tahmin yapıyoruz ama tahminlerde sonuçsuz kalıyor bazen ev her takımdan en az 120 sayi yiyor diye golden esekleride ilk yari 59 atar dedikValla o 6-7 tane üçlük atan eleman olmasa takla olmuştun dost
Biraz bala geldi ama erhana sorsan analiz der puhaha
Nikaragua liginde real madridin maçı var 2.5 üst attık devrede. 2-0 oldu şimdi baktım 1-0 yazıyor nikaragua liginede var gelmiş sanırımRetrobet abim eklemedi ki 500 betbuilder çakalım
Neyse bi şekilde geldi dost darısı hawksın başına1 per 30 atsalar 2 per yine 30 u geçerdiler nba valla çok değişik lig sadece tahmin yapıyoruz ama tahminlerde sonuçsuz kalıyor bazen ev her takımdan en az 120 sayi yiyor diye golden esekleride ilk yari 59 atar dedik
1 sayıdan batmaktan kalp spazmı geçirdim aq 1 haftdır 8. OlduNikaragua liginde real madridin maçı var 2.5 üst attık devrede. 2-0 oldu şimdi baktım 1-0 yazıyor nikaragua liginede var gelmiş sanırım
Nikaraguada bile rahat yok
İyi agladi adamlar 17 atti şimdiden dostNeyse bi şekilde geldi dost darısı hawksın başına
17 olmuş la daha 6.20 var puahahAtlanta ya bak 3 dakika 3 pu aq ben gidiyorum
Bana stent takacaklar az kaldı1 sayıdan batmaktan kalp spazmı geçirdim aq 1 haftdır 8. Oldu
En iyi yaptiği iş ağlamak dostİyi agladi adamlar 17 atti şimdiden dost
1 altını alsam 1.55 oran ama az geliyor işte. 1.70 de çok tatlı görünüyoBana stent takacaklar az kaldı
Olm izledim lan 4 dakika kalaya kadar potaya gidemiyorlardi aq saçma sapan top kayıpları falan yaptılar tam kafa yemelik oynadı golden son 1 dakika geldi aqLan bu burdan gelmese ayni lafi bende dicektim valla 15 sayi zor attılar 1 per 44 atan takım evde desen tek bir oyuncu bile yok yemin ederim defans yapacak bir oyuncu yok nasil bir şikeye denk geldik son anda geldi valla
30 atması lazim her per aq nerdeyse17 olmuş la daha 6.20 var puahah