- 23,760
- 22,167
- 113
Mantıken 20 adim diyorsun tek maç git bari 2li 3lu gidiyorsun zaten birinde patlar çok belli bu neyse geçmiş olsunTamam beyler güzel güzel ..kildiysek uyuyabiliriz
Mantıken 20 adim diyorsun tek maç git bari 2li 3lu gidiyorsun zaten birinde patlar çok belli bu neyse geçmiş olsunTamam beyler güzel güzel ..kildiysek uyuyabiliriz
20 taşşağına olm ne 20 si 20 adım yapsak uçak alırıZMantıken 20 adim diyorsun tek maç git bari 2li 3lu gidiyorsun zaten birinde patlar çok belli bu neyse geçmiş olsun
Gardaşım 20 adım çok zaten 4 veya 5 adım yap basketten çeyrek ceyrek gitsen daha mantıklı daha iyi olur ama 20 adım biraz fazla sankiSon adımı atmıcaktım uyucaktım bi daha ki sefere canımın istediği yerde kescem valla
O zaman zaten 3 adim felan yapmistin gerek yoktu uzatmaya bide o oranlara kupon gidince insan daha çok sinirleniyor20 taşşağına olm ne 20 si 20 adım yapsak uçak alırıZ
Heryere yazcan mi bunu kralSevgili adminler geçen gün arkadaşla forum ismi geçirmeden iki kırık sohbet ettik hemen 3 gün ban yazdınız arkasından değiştirip 4 ban yazdınız beni ömürlük banlayin. Forum ismi geçirmeden sohbet etmenin ne sakıncası var neyden korkuyorsunuz. Üyeler başka foruma gider diyemi bu korku.
Aynen korkunun ecele faydası yoktur uyuz oldum beni banlayanaHeryere yazcan mi bunu kral
Zaten emin ol biraz daha yazarsan kalıcı ban yersin zaten o yüzden zorlama dost bu forum güzel harbiden hiç değilse vakit geçiyor can sikintin geciyor zorlama bence daha fazla tavsiye sadece yine de sen bilirsinAynen korkunun ecele faydası yoktur uyuz oldum beni banlayana
Etiket atarsan daha iyi görürler kanka adminler bi etiketle istersenSevgili adminler geçen gün arkadaşla forum ismi geçirmeden iki kırık sohbet ettik hemen 3 gün ban yazdınız arkasından değiştirip 4 ban yazdınız beni ömürlük banlayin. Forum ismi geçirmeden sohbet etmenin ne sakıncası var neyden korkuyorsunuz. Üyeler başka foruma gider diyemi bu korku.
O işi çoktan yaptık essekkten korksak ata binmezdikEtiket atarsan daha iyi görürler kanka adminler bi etiketle istersen
BanSevgili adminler geçen gün arkadaşla forum ismi geçirmeden iki kırık sohbet ettik hemen 3 gün ban yazdınız arkasından değiştirip 4 ban yazdınız beni ömürlük banlayin. Forum ismi geçirmeden sohbet etmenin ne sakıncası var neyden korkuyorsunuz. Üyeler başka foruma gider diyemi bu korku.
🖐🖐🖐🖐bye bye murocugum
Bayyyy😄🖐🖐🖐🖐bye bye murocugum
Nerde yedin paraları soyleAltınlarda elmaslarda sizin olsun
MiriiioNerde yedin paraları soyle
Ferdi niye bize olan borcunu ödemiyor dostZaten ciddi olsa dm yanardı biliyorum dostum seni bilmeyen tek adam fatih terimdir zaten puaha
Metincim @Shellac duymasın ters anına denk gelir basar banıSevgili adminler geçen gün arkadaşla forum ismi geçirmeden iki kırık sohbet ettik hemen 3 gün ban yazdınız arkasından değiştirip 4 ban yazdınız beni ömürlük banlayin. Forum ismi geçirmeden sohbet etmenin ne sakıncası var neyden korkuyorsunuz. Üyeler başka foruma gider diyemi bu korku.
Çoktan etiketledim Fatih hocaMetincim @Shellac duymasın ters anına denk gelir basar banı