Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Naruto / Kasa 500 Hedef 20 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,177
3,588
113
Son adımı atmıcaktım uyucaktım bi daha ki sefere canımın istediği yerde kescem valla
Gardaşım 20 adım çok zaten 4 veya 5 adım yap basketten çeyrek ceyrek gitsen daha mantıklı daha iyi olur ama 20 adım biraz fazla sanki

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,704
7,892
113
Sevgili adminler geçen gün arkadaşla forum ismi geçirmeden iki kırık sohbet ettik hemen 3 gün ban yazdınız arkasından değiştirip 4 ban yazdınız beni ömürlük banlayin. Forum ismi geçirmeden sohbet etmenin ne sakıncası var neyden korkuyorsunuz. Üyeler başka foruma gider diyemi bu korku.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,761
22,168
113
Sevgili adminler geçen gün arkadaşla forum ismi geçirmeden iki kırık sohbet ettik hemen 3 gün ban yazdınız arkasından değiştirip 4 ban yazdınız beni ömürlük banlayin. Forum ismi geçirmeden sohbet etmenin ne sakıncası var neyden korkuyorsunuz. Üyeler başka foruma gider diyemi bu korku.
Heryere yazcan mi bunu kral

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,761
22,168
113
Aynen korkunun ecele faydası yoktur uyuz oldum beni banlayana
Zaten emin ol biraz daha yazarsan kalıcı ban yersin zaten o yüzden zorlama dost bu forum güzel harbiden hiç değilse vakit geçiyor can sikintin geciyor zorlama bence daha fazla tavsiye sadece yine de sen bilirsin

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Etiket atarsan daha iyi görürler kanka adminler bi etiketle istersen

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,367
23,671
113
Ban

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Metincim @Shellac duymasın ters anına denk gelir basar banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...