- 23,716
- 22,122
- 113
Dm yanmadı hala çok ayıp ettin dostKarabağlar belediyesi önünde elden dağıtım olacak
Dm yanmadı hala çok ayıp ettin dostKarabağlar belediyesi önünde elden dağıtım olacak
Makara la.cidddn param yokDm yanmadı hala çok ayıp ettin dost
Evet dostumFerdi izmirdemisin
Zaten ciddi olsa dm yanardı biliyorum dostum seni bilmeyen tek adam fatih terimdir zaten puahaMakara la.cidddn param yok
@Fterim1905 Polonya için beka sorunudurZaten ciddi olsa dm yanardı biliyorum dostum seni bilmeyen tek adam fatih terimdir zaten puaha
Aynen ole valla adam bizim gibi derdi yok kendine ne güzel uyuyor biz hala bi umut bekliyoruz neyi bekliyoruz onuda anlamış degilim@Fterim1905 Polonya için beka sorunudur
Karabağlar yazdın çocukluğumdan gider gelirim oraya ben kendim Gebzede oturuyorumEvet dostum
Kurtulmussun izmirden aynı bıraktığın gibi mega köyKarabağlar yazdın çocukluğumdan gider gelirim oraya ben kendim Gebzede oturuyorum
Gurbette olupta burda sponsor rolling yapan tek adam olabilir orada ne yapıyor paraları kızlara yediriyor galibaAynen ole valla adam bizim gibi derdi yok kendine ne güzel uyuyor biz hala bi umut bekliyoruz neyi bekliyoruz onuda anlamış degilim
Valla aynen dediğin gibi adam gurbette biz burda adama sponsor oluyoruz tam tersi olması lazımdı ne yapıyor belli degil ordaGurbette olupta burda sponsor rolling yapan tek adam olabilir orada ne yapıyor paraları kızlara yediriyor galiba
Geçen gişelerde su satıyordu yalan bence Polonya olayıValla aynen dediğin gibi adam gurbette biz burda adama sponsor oluyoruz tam tersi olması lazımdı ne yapıyor belli degil orda
Yok ya yanlış anladin 😊 ablam yaklaşık 28 senedir oradan evli enişte çocukluğundan orada 3 ay önce oradaydımKurtulmussun izmirden aynı bıraktığın gibi mega köy
Şimdi anladım dostum İzmir ulaşım konusunda çok.iyi de geri kalanlar açısından büyük şehir demeye bin şahit isterYok ya yanlış anladin 😊 ablam yaklaşık 28 senedir oradan evli enişte çocukluğundan orada 3 ay önce oradaydım
Güzel yer ama goztepede de ev var genelde oradayız yegenle sabahtan akşama kadar sahilde alkol iç olta at güzel zaman geçiyor 😅😊Şimdi anladım dostum İzmir ulaşım konusunda çok.iyi de geri kalanlar açısından büyük şehir demeye bin şahit ister
Bol şanslar dost
Kötü oldu be vallahiTamam beyler güzel güzel ..kildiysek uyuyabiliriz
Son adımı atmıcaktım uyucaktım bi daha ki sefere canımın istediği yerde kescem vallaKötü oldu be vallahi