- 3,871
- 923
- 113
Ayrıca g....t kelimesi bu kadar yakışabilir bir insana uzak araAynen o götürç ben de engelledim
Ayrıca g....t kelimesi bu kadar yakışabilir bir insana uzak araAynen o götürç ben de engelledim
Bol Şanslar reisHaydi ufaktan coşalım o zaman yahu 🤣🤣 gelin
Bilhassa başkan uyardı özel mesaj açıp, Esrefin konularına gitme diye. Kupon kazaninca tavus kuşu, kaybedince de kahkaha atıyorGörüyor dayı kaç defa gülücük attı zurriyetsiz benim konulara
Ben elmas botu yoksaydım mesela bana dm gelmiyor her gün elmas bottanHaydi ufaktan coşalım o zaman yahu 🤣🤣 gelin
Bol şans resimHaydi ufaktan coşalım o zaman yahu 🤣🤣 gelin
Adam geceden beri aralıksız forumdaydi uyuyakaldı herhalde uyanınca yazarsın @berkays7@berkays7 dışında tüm gönderimler yapıldı kesene bereket Buro başkan (@Muroo1988 )
Yav yüzsüz o kel sallaBilhassa başkan uyardı özel mesaj açıp, Esrefin konularına gitme diye. Kupon kazaninca tavus kuşu, kaybedince de kahkaha atıyor
Birisi etiket atmıştır ben engelledigim hickimseyi görmüyorumGörüyor dayı kaç defa gülücük attı zurriyetsiz benim konulara
Muro dağıtımı yaptı la@berkays7 dışında tüm gönderimler yapıldı kesene bereket Buro başkan (@Muroo1988 )
bende atıyordum la bazı mesajlarına beni kastetmiyon dimiBilhassa başkan uyardı özel mesaj açıp, Esrefin konularına gitme diye. Kupon kazaninca tavus kuşu, kaybedince de kahkaha atıyor
Murom candır yaparMuro dağıtımı yaptı la![]()
Benim gözler seninkinden daha iyi o zaman sevindirdin beniBen göremiyorum bildiğim şeyi söylüyorum
Sende sevgi yumağı gibisin ne gülümMurom candır yapar
Yok reis seni biliyorum ben . Farkli kişilerden bahsediyorumbende atıyordum la bazı mesajlarına beni kastetmiyon dimi![]()
HaklısınBenim gözler seninkinden daha iyi o zaman sevindirdin beni
ben bana taş atana Gül veririm Taş atmak bana göre değilSende sevgi yumağı gibisin ne gülümsana sorsan forumda kötü insan yok
![]()
Eline sağlık Kral@berkays7 dışında tüm gönderimler yapıldı kesene bereket Buro başkan (@Muroo1988 )