- 1,555
- 7,204
- 113
Yok reis be dostum adamdır okıskanmış seni
Yok reis be dostum adamdır okıskanmış seni
Vallahi kral tüm sayfaları kontrol ettim en baştan bu yazdığım arkadaşlar daha ağırlıklı yazmışlar hatta toplam 4 kişi yaz dedi ben hak geçmesin diye tüm gördüklerimi yazdımAglayacam ben nasıl yokum bu ne ya konu sahibi dışarı çıktı burayı bana bıraktı
Aha abuzerde yok yıkıldım
Boynuz kulağı geçti mi yoksa eşref86 sayfa rol nedir arkadaş be 🤣🤣
o bu formun zamanında ayakta tutanlardandırYok reis be dostum adamdır o
Hadi IBAN at Kocaeli maçına zaten üç buçuk girmedim geldiBeyler IBAN atın bana
😂Hadi IBAN at Kocaeli maçına zaten üç buçuk girmedim geldi
iyi hadi güzel cocuksun sende bahtın güzel olsunYok 34 e az kaldı
İlk defa eniştenin yanında yokum iyi takip edememisiz
Yok alınma dost işin esprisindeyimVallahi kral tüm sayfaları kontrol ettim en baştan bu yazdığım arkadaşlar daha ağırlıklı yazmışlar hatta toplam 4 kişi yaz dedi ben hak geçmesin diye tüm gördüklerimi yazdım
aç artık bi rolling dost özledikkYok reis be dostum adamdır o
Reis 3-4 kişi var huzursuz ediyor beni konu açınca. gerilyorum. Böyle takiliyorum biraz iyi oluyor yaaç artık bi rolling dost özledikk
onlar bitmezReis 3-4 kişi var huzursuz ediyor beni konu açınca. gerilyorum. Böyle takiliyorum biraz iyi oluyor ya
Dost görmezden gel öyle tipler çok burda.Reis 3-4 kişi var huzursuz ediyor beni konu açınca. gerilyorum. Böyle takiliyorum biraz iyi oluyor ya
Arkana yaslan Boş ver onları yaReis 3-4 kişi var huzursuz ediyor beni konu açınca. gerilyorum. Böyle takiliyorum biraz iyi oluyor ya
Açıkla isimleri eşrefReis 3-4 kişi var huzursuz ediyor beni konu açınca. gerilyorum. Böyle takiliyorum biraz iyi oluyor ya
Sste almışın maasallah kardeşimYok abi onun benden fazla hakkı vardır buralarda hemde kat kat.. ama bizde boş değiliz yani 2 gün süren roll var 🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903880
Nerde Muro 35.kik Tekirdağ altın serisiArkana yaslan Boş ver onları ya
İşte benim için herşeyin bittiği o kilit ekranı o gündü.Yok abi onun benden fazla hakkı vardır buralarda hemde kat kat.. ama bizde boş değiliz yani 2 gün süren roll var 🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903880
Şimdi sen yazinca aldım abi merak ettim. En fazla olan buymuş 🤣🤣Sste almışın maasallah kardeşim