Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Bu forumda ne para aticaksin ne para alacaksın iki kere birilerine borç verdik alana kadar kendi paramizin dilencisi olduk
Ben birine para verdim verirken Allah belanı versin dedi engelledi muhtemelen kaybetti geldi bana beddua etti , aynen bu sondu zaten

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,331
886
113
Ben birine para verdim verirken Allah belanı versin dedi engelledi muhtemelen kaybetti geldi bana beddua etti , aynen bu sondu zaten
Ama ben murodan beklemezdim bunu hic muhabbetim yok ama forumda sürekli aktif biriydi. Çok kimseye karışmazdi hatta aklimdaydu bi ara yüklü çekim yapsaydim roll actircaktim

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Ama ben murodan beklemezdim bunu hic muhabbetim yok ama forumda sürekli aktif biriydi. Çok kimseye karışmazdi hatta aklimdaydu bi ara yüklü çekim yapsaydim roll actircaktim
Sorun baştan beri alıp bana engel atmasıydı bana engel atmak yerine ihtiyacım var dese ben eyvallah derdim, o engel bizi buralara kadar getirdi..
Sonrasında ben konuyu kapattım 2 gün önce o paraları cuma günü tek tek bir yerine sokacam dedi yine ayar etti .
Bende şimdi bekliyorum tek tek sokmasını.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Sorun baştan beri alıp bana engel atmasıydı bana engel atmak yerine ihtiyacım var dese ben eyvallah derdim, o engel bizi buralara kadar getirdi..
Sonrasında ben konuyu kapattım 2 gün önce o paraları cuma günü tek tek bir yerine sokacam dedi yine ayar etti .
Bu ödül parasiymis diyenler vardı bide sen ödül parası diye atmışsın sözde falan filan muhabbeti vardı o neydi kral

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,331
886
113
😅😅😅😅 50 kuruşluk halinde sokmasin dikkat et

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Bu ödül parasiymis diyenler vardı bide sen ödül parası diye atmışsın sözde falan filan muhabbeti vardı o neydi kral
Ne ödülü reis betzuladan 2500₺ kazandım 1000₺ yatırıp çekeceğim yazdı bende halledelim dedim betzula 2500₺ değil 500₺ çekilişten eklemiş 1500₺ parada haliyle çevrim yaparken 700e düştü çektik yükselmedi
Muro 300 önemli değil 700₺ yolla dedim
Olay bu , esasında ben 1 attım ona herşeyin delili var bende asla yalan olmaz yalan atıyorsun diyen insanlara cevabım hazırdır Allah'a şükür.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Ne ödülü reis betzuladan 2500₺ kazandım 1000₺ yatırıp çekeceğim yazdı bende halledelim dedim betzula 2500₺ değil 500₺ çekilişten eklemiş 1500₺ parada haliyle çevrim yaparken 700e düştü çektik yükselmedi
Olay bu , esasında ben 1 attım ona herşeyin delili var bende asla yalan olmaz yalan atıyorsun diyen insanlara cevabım hazırdır Allah'a şükür.
Muro şimdi mesajları okuyup hepimize küfür ediyordur bro 😂

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Yukarda öyle diyenler olduda mesele anlaşıldı ödül parasiymis bu atılan falan diye ondan sordum

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Yukarda öyle diyenler olduda mesele anlaşıldı ödül parasiymis bu atılan falan diye ondan sordum
Ödül parasını isteyecek kadar gevşek namussuz birisi olmadım,olmamda
Öyle birşeyin peşine düşsem forumda. +50 k alacağım çıkar reis Allah'ını seversen yapma

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Ödül parasını isteyecek kadar gevşek namussuz birisi olmadım,olmamda
Öyle birşeyin peşine düşsem forumda. +50 k alacağım çıkar reis Allah'ını seversen yapma
Yok kral ben demiyorum onu zaten farkettiysen yukardada yazdım muroya niye buralara geldiğini konunun bu konum altına yazdilarda böyle diye açıklığa kavuşsun diye sana soruyorum senin acindan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...