Bugün hipodroma gideceğiz onunla kalksında 😅Muroyu Gar in ordan Ankara arena ya götürüp boğaları peşine taksaysin![]()
Ayrılda gel sarı kız diyecek
Bugün hipodroma gideceğiz onunla kalksında 😅Muroyu Gar in ordan Ankara arena ya götürüp boğaları peşine taksaysin![]()
Reis bence Muro uyumuyo 😂Valla reis yazmış işte adam sabahtan beri bakacağız bakalım uyuyordur kalkınca akıbet belli olur ak koyun kara koyunu görürüz 😆
Ben birine para verdim verirken Allah belanı versin dedi engelledi muhtemelen kaybetti geldi bana beddua etti , aynen bu sondu zatenBu forumda ne para aticaksin ne para alacaksın iki kere birilerine borç verdik alana kadar kendi paramizin dilencisi olduk
Valla ben bilmem reis işte burada sayfalarca sabah yazmış hepsini tek tek okudum o parayı bana verecekse zaten hesabındadır vermeyecekse zaten hiç olmamıştır 😄Reis bence Muro uyumuyo 😂
Ama ben murodan beklemezdim bunu hic muhabbetim yok ama forumda sürekli aktif biriydi. Çok kimseye karışmazdi hatta aklimdaydu bi ara yüklü çekim yapsaydim roll actircaktimBen birine para verdim verirken Allah belanı versin dedi engelledi muhtemelen kaybetti geldi bana beddua etti , aynen bu sondu zaten
Sorun baştan beri alıp bana engel atmasıydı bana engel atmak yerine ihtiyacım var dese ben eyvallah derdim, o engel bizi buralara kadar getirdi..Ama ben murodan beklemezdim bunu hic muhabbetim yok ama forumda sürekli aktif biriydi. Çok kimseye karışmazdi hatta aklimdaydu bi ara yüklü çekim yapsaydim roll actircaktim
Bu ödül parasiymis diyenler vardı bide sen ödül parası diye atmışsın sözde falan filan muhabbeti vardı o neydi kralSorun baştan beri alıp bana engel atmasıydı bana engel atmak yerine ihtiyacım var dese ben eyvallah derdim, o engel bizi buralara kadar getirdi..
Sonrasında ben konuyu kapattım 2 gün önce o paraları cuma günü tek tek bir yerine sokacam dedi yine ayar etti .
Bende şimdi bekliyorum tek tek sokmasını.
😅😅😅😅 50 kuruşluk halinde sokmasin dikkat etSorun baştan beri alıp bana engel atmasıydı bana engel atmak yerine ihtiyacım var dese ben eyvallah derdim, o engel bizi buralara kadar getirdi..
Sonrasında ben konuyu kapattım 2 gün önce o paraları cuma günü tek tek bir yerine sokacam dedi yine ayar etti .
Bende şimdi bekliyorum tek tek sokmasını.
Hahaha, yok yok SS var 100 100 sokacam yazmış😅😅😅😅 50 kuruşluk halinde sokmasin dikkat et
Ne ödülü reis betzuladan 2500₺ kazandım 1000₺ yatırıp çekeceğim yazdı bende halledelim dedim betzula 2500₺ değil 500₺ çekilişten eklemiş 1500₺ parada haliyle çevrim yaparken 700e düştü çektik yükselmediBu ödül parasiymis diyenler vardı bide sen ödül parası diye atmışsın sözde falan filan muhabbeti vardı o neydi kral
Muro şimdi mesajları okuyup hepimize küfür ediyordur bro 😂Ne ödülü reis betzuladan 2500₺ kazandım 1000₺ yatırıp çekeceğim yazdı bende halledelim dedim betzula 2500₺ değil 500₺ çekilişten eklemiş 1500₺ parada haliyle çevrim yaparken 700e düştü çektik yükselmedi
Muro 300 önemli değil 700₺ yolla dedim
Olay bu , esasında ben 1 attım ona herşeyin delili var bende asla yalan olmaz yalan atıyorsun diyen insanlara cevabım hazırdır Allah'a şükür.
Yukarda öyle diyenler olduda mesele anlaşıldı ödül parasiymis bu atılan falan diye ondan sordumNe ödülü reis betzuladan 2500₺ kazandım 1000₺ yatırıp çekeceğim yazdı bende halledelim dedim betzula 2500₺ değil 500₺ çekilişten eklemiş 1500₺ parada haliyle çevrim yaparken 700e düştü çektik yükselmedi
Muro 300 önemli değil 700₺ yolla dedim
Olay bu , esasında ben 1 attım ona herşeyin delili var bende asla yalan olmaz yalan atıyorsun diyen insanlara cevabım hazırdır Allah'a şükür.
Ben bilmem reis namludan çıkan kurşun geri dönmez ya hedefi bulur yada ıskalar hedef burada duruyor ,Muro şimdi mesajları okuyup hepimize küfür ediyordur bro 😂
Ödül parasını isteyecek kadar gevşek namussuz birisi olmadım,olmamdaYukarda öyle diyenler olduda mesele anlaşıldı ödül parasiymis bu atılan falan diye ondan sordum
İban atsana uyuya kslmısımBenim 10 kere ibanımı görürdün mobil bankacılıkta en az 10 işlem vardır oradan sallasana burada etiket atacağına @Muroo1988 😂
Yok kral ben demiyorum onu zaten farkettiysen yukardada yazdım muroya niye buralara geldiğini konunun bu konum altına yazdilarda böyle diye açıklığa kavuşsun diye sana soruyorum senin acindanÖdül parasını isteyecek kadar gevşek namussuz birisi olmadım,olmamda
Öyle birşeyin peşine düşsem forumda. +50 k alacağım çıkar reis Allah'ını seversen yapma
La yazdım wpden bitirdin beni bitirdin 😁😁😁İban atsana uyuya kslmısım
Aksio mu doy isimLa yazdım bitirdin beni bitirdin 😁😁😁
Aksoy kanka wp girseneAksio mu doy isim