Haylaz çocuğun IBAN yok mu kimsedeGeçen parayı almak için o kadar peşindem koş şimdi de ben koşuyorum senin peşinde @haylan06 gel artık kafayı bulmadan😄
Muro haylanı boşver at bana cukkayı hemen 5 katı yapayım hem o hem sen hem ben kazanırımGeçen parayı almak için o kadar peşindem koş şimdi de ben koşuyorum senin peşinde @haylan06 gel artık kafayı bulmadan😄
yıkılmadık daha ayaktayız bir saatte hadi gel artıkHaylaz çocuğun IBAN yok mu kimsede
Metin sen de benim arkamdan yorum yaptın mı Doğru söyleHaylaz çocuğun IBAN yok mu kimsede
Benim yorumu görmemen çok iyi oldu nasıl giydirdim varya öf arkadan konışmada bire birimdirMetin sen de benim arkamdan yorum yaptın mı Doğru söyle
Benim tanıdığım adamlar bana yapmaz ben bilirim kimin ne olduğunu beni çekemeyen insanlar benim anlatmak için bir şekil yapar fırsat geçti ellerine yazık oldu yaBenim yorumu görmemen çok iyi oldu nasıl giydirdim varya öf arkadan konışmada bire birimdir
aga nacizane tavsiye borç işlerine girmeyin millet tek tarafi okuyup anında insanin karakterine kişiliğine yorum yapıp sövuyo burda malzeme vermeyin milletin agzina naçizane tavsiyemGereksiz olduğu için fazla okumadım öyle Birkaç tane şahısların yazdıklarını gördüm neyse ya gelsin de şu işi halledeyim yatacağım😄😄😄
Aynen öyle Doğru söylüyorsun Kral nokta atışı boşluğa geldi o Arkamdan konuşan namussuzlar zannettiler ben vermeyeceğim bugün için ben sizi gbi namussuz değilim oğlum kendime yediremezdim öyle kayıp gitsemaga nacizane tavsiye borç işlerine girmeyin millet tek tarafi okuyup anında insanin karakterine kişiliğine yorum yapıp sövuyo burda malzeme vermeyin milletin agzina naçizane tavsiyem
Senin arkandan yorum yaptığımı hatırlamıyorum.Metin sen de benim arkamdan yorum yaptın mı Doğru söyle
işte millet işin iç yüzünü bilmeden sallar dostum karıdan beter gıybet peşinde tenekeler var burda para alışverişi cok hayati değilse sıkıntı oyuzden borç işlerine girmiyorum aslaAynen öyle Doğru söylüyorsun Kral nokta atışı boşluğa geldi o Arkamdan konuşan namussuzlar zannettiler ben vermeyeceğim bugün için ben sizi gbi namussuz değilim oğlum kendime yediremezdim öyle kayıp gitsem
Boş ver bizi bilen biliyor gerisinin ayıktın senişte millet işin iç yüzünü bilmeden sallar dostum karıdan beter gıybet peşinde tenekeler var burda para alışverişi cok hayati değilse sıkıntı oyuzden borç işlerine girmiyorum asla
Haylan bak haftaya cumaya kalıcak bu iş kalk yiğidim 1 hafta daha tantana dinletme bize
[/QUOTE vallahi yemin ediyorum şu an içeceğim şeyi de içmiyorum yatarım diye şunun işini halledeyim
Ne oluyor muroBunun parasını hallettim zaten forumda fazla işim yok
Boş ver bizi bilen biliyor gerisinin ayıktın sen
Cuma günü parasını vereceğimi söylemiştim Şimdi bekliyorum parasını vereyim ulan neler yazmışlar la ApoNe oluyor muro
Ne oluyo