Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Gereksiz olduğu için fazla okumadım öyle Birkaç tane şahısların yazdıklarını gördüm neyse ya gelsin de şu işi halledeyim yatacağım😄😄😄

misaki1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,460
732
113
Gereksiz olduğu için fazla okumadım öyle Birkaç tane şahısların yazdıklarını gördüm neyse ya gelsin de şu işi halledeyim yatacağım😄😄😄
aga nacizane tavsiye borç işlerine girmeyin millet tek tarafi okuyup anında insanin karakterine kişiliğine yorum yapıp sövuyo burda malzeme vermeyin milletin agzina naçizane tavsiyem

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
aga nacizane tavsiye borç işlerine girmeyin millet tek tarafi okuyup anında insanin karakterine kişiliğine yorum yapıp sövuyo burda malzeme vermeyin milletin agzina naçizane tavsiyem
Aynen öyle Doğru söylüyorsun Kral nokta atışı boşluğa geldi o Arkamdan konuşan namussuzlar zannettiler ben vermeyeceğim bugün için ben sizi gbi namussuz değilim oğlum kendime yediremezdim öyle kayıp gitsem

misaki1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,460
732
113
Aynen öyle Doğru söylüyorsun Kral nokta atışı boşluğa geldi o Arkamdan konuşan namussuzlar zannettiler ben vermeyeceğim bugün için ben sizi gbi namussuz değilim oğlum kendime yediremezdim öyle kayıp gitsem
işte millet işin iç yüzünü bilmeden sallar dostum karıdan beter gıybet peşinde tenekeler var burda para alışverişi cok hayati değilse sıkıntı oyuzden borç işlerine girmiyorum asla

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Herkes haylanın sana giydirmelerine göre yorum yaptı aga. Adam paramı alıp kaçtı beni engelledi dedi. Ne bekliyordun ki. Ne yazacaklardı. Ben ne seni tanırım ne onu. Kimse de birbirini tanıyamaz burda. Seni tanıyan falan onlar hikaye. Burda yorumlaştıklarımız kadar varız birbirimizin hayatında. O sebeple aranızda ne geçti ne yaşandı şimdi geri döndün bilmiyoruz. Herkes haylanın anlattıkları üzerine yorumlarda bulundu. Biliyorsun ki son zamanlarda buralarda tokatlama işleri arttı. Bol şans.

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Haylan bak haftaya cumaya kalıcak bu iş kalk yiğidim 1 hafta daha tantana dinletme bize

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Bunun parasını hallettim zaten forumda fazla işim yok
işte millet işin iç yüzünü bilmeden sallar dostum karıdan beter gıybet peşinde tenekeler var burda para alışverişi cok hayati değilse sıkıntı oyuzden borç işlerine girmiyorum asla
Boş ver bizi bilen biliyor gerisinin ayıktın sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...