Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,214
23,575
113
Iyi oldu bu şekil olması boşluğa düşmem namussuzları gördük arkamızdan konuşan

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,875
1,309
113
Ulan Cemsin misin Ne boksun bir daha benim hakkımda yorum yaparsan senin anladın sen ne demek istediğimi bu yorumları yapanların hepsinin arkamdan konuşanların hepsinin kötü avrat Başka da bir şey demiyorum
Adımı geçirme lan benim ben senin ne olduğu biliyorum adamın 700lirayı al engelle sonra para bulunca forumda enayi çok zaten onları kaybetmemek için adamın ödemesini geri yap iyi insan rolüne gir adama yazaydın kardeşim kaybettin en kısa zamanda ödücem diye adam seni rezil ettti herkese @haylan06

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Muro ben iki tane şey anladım bu olaydan. Hem sen, hem şikayet eden arkadaş patates tiplersiniz. Peki neden?

1- Sen bu para işini çözene kadar ortalarda yoktun, durumu pekala açıklayabilirdin.

2- Şikayet eden arkadaş(ki ben uluorta böyle şeylerin konuşulmasını yanlış buluyorum) meselenin para değil yalan söylenmesi olduğunu söylemişti. Paranın geleceğini duyunca onun için bir sorun kalmadı anlaşılan.

İkiniz de mutluysanız bizim için bir problem yok, gereksiz gündem yarattınız.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,214
23,575
113
Adımı geçirme lan benim ben senin ne olduğu biliyorum adamın 700lirayı al engelle sonra para bulunca forumda enayi çok zaten onları kaybetmemek için adamın ödemesini geri yap iyi insan rolüne gir adama yazaydın kardeşim kaybettin en kısa zamanda ödücem diye adam seni rezil ettti herkese @haylan06
Asıl sen benim arkamdan niye konuşuyorsun oğlum boş boş bir daha bana alıntı yaparsan bak seni dümdüz ederim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,214
23,575
113
Muro ben iki tane şey anladım bu olaydan. Hem sen, hem şikayet eden arkadaş patates tiplersiniz. Peki neden?

1- Sen bu para işini çözene kadar ortalarda yoktun, durumu pekala açıklayabilirdin.

2- Şikayet eden arkadaş(ki ben uluorta böyle şeylerin konuşulmasını yanlış buluyorum) meselenin para değil yalan söylenmesi olduğunu söylemişti. Paranın geleceğini duyunca onun için bir sorun kalmadı anlaşılan.

İkiniz de mutluysanız bizim için bir problem yok, gereksiz gündem yarattınız.
Ben onunla konuştum arkadaşlar Cuma günü vereceğim dedim zaten demiştimı yaptım size açıklama yapmak zorunda değilim

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,875
1,309
113
Kardeş bak kaç yaşinda adamsın bilmem ben sana abi nasihati benden küçüksün belli para alışverişi herkesle yapılmaz herkese ulu ortada istekte bulunulmaz sonra böyle ifşa ederler adamı hatalısın veya değilsin bilmem ama biraz kendini bu tür şeylerde geri tut delikanlı adamsın bak cezaevi görmüş geçirmiş adamsın ama para için herkes birbirini bozar aklında olsun

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Lan bir boşluğa düştük adamın 700 lirasını aldım doğru Ben yalan söylemem ona da anlattım WhatsApp'tan Cuma günü vereceğime Ulan arkamızdan bir ton laf etmişler namussuzlar benim arkamdan o lafları söyleyenlerin 100 katını benden onlara
Hani cevap vermesen ödemem demesen laf edenleri anlıcamda gelip yazmışsında dedin günde ödemişsen daha ne bu gerilim 3 kişilerde saçma

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,214
23,575
113
Neyse WhatsApp'tan IBAN gönder bundan sonra da ben köye nasıl davranacağımı çok iyi biliyorum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,214
23,575
113
@haylan06 bana WhatsApp'tan yaz Forum'a giremiyorum dışarıdayım işlerim var Forum'a giremediğim için göremem belki WhatsApp'tan anlık görürüm WhatsApp'tan yaz bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...