- 50,214
- 23,575
- 113
Iyi oldu bu şekil olması boşluğa düşmem namussuzları gördük arkamızdan konuşan
Adımı geçirme lan benim ben senin ne olduğu biliyorum adamın 700lirayı al engelle sonra para bulunca forumda enayi çok zaten onları kaybetmemek için adamın ödemesini geri yap iyi insan rolüne gir adama yazaydın kardeşim kaybettin en kısa zamanda ödücem diye adam seni rezil ettti herkese @haylan06Ulan Cemsin misin Ne boksun bir daha benim hakkımda yorum yaparsan senin anladın sen ne demek istediğimi bu yorumları yapanların hepsinin arkamdan konuşanların hepsinin kötü avrat Başka da bir şey demiyorum
Asıl sen benim arkamdan niye konuşuyorsun oğlum boş boş bir daha bana alıntı yaparsan bak seni dümdüz ederimAdımı geçirme lan benim ben senin ne olduğu biliyorum adamın 700lirayı al engelle sonra para bulunca forumda enayi çok zaten onları kaybetmemek için adamın ödemesini geri yap iyi insan rolüne gir adama yazaydın kardeşim kaybettin en kısa zamanda ödücem diye adam seni rezil ettti herkese @haylan06
Ben onunla konuştum arkadaşlar Cuma günü vereceğim dedim zaten demiştimı yaptım size açıklama yapmak zorunda değilimMuro ben iki tane şey anladım bu olaydan. Hem sen, hem şikayet eden arkadaş patates tiplersiniz. Peki neden?
1- Sen bu para işini çözene kadar ortalarda yoktun, durumu pekala açıklayabilirdin.
2- Şikayet eden arkadaş(ki ben uluorta böyle şeylerin konuşulmasını yanlış buluyorum) meselenin para değil yalan söylenmesi olduğunu söylemişti. Paranın geleceğini duyunca onun için bir sorun kalmadı anlaşılan.
İkiniz de mutluysanız bizim için bir problem yok, gereksiz gündem yarattınız.
Bak burada demiştim bugün vereceğineÖğlen 3 4 gibi yazarım sana WhatsApp'tan aksilik olmazsa bundan da kazandım
AteşleNoluyo noluyooo
Savaş çıktıNoluyo noluyooo
Fitil nerde verinAteşle
Alla alla işte benim sıramSavaş çıktı
Lan bir boşluğa düştük adamın 700 lirasını aldım doğru Ben yalan söylemem ona da anlattım WhatsApp'tan Cuma günü vereceğime Ulan arkamızdan bir ton laf etmişler namussuzlar benim arkamdan o lafları söyleyenlerin 100 katını benden onlaraAlla alla işte benim sıram
Amin inşallah hayırlı cumalarLan bir boşluğa düştük adamın 700 lirasını aldım doğru Ben yalan söylemem ona da anlattım WhatsApp'tan Cuma günü vereceğime Ulan arkamızdan bir ton laf etmişler namussuzlar benim arkamdan o lafları söyleyenlerin 100 katını benden onlara
Hani cevap vermesen ödemem demesen laf edenleri anlıcamda gelip yazmışsında dedin günde ödemişsen daha ne bu gerilim 3 kişilerde saçmaLan bir boşluğa düştük adamın 700 lirasını aldım doğru Ben yalan söylemem ona da anlattım WhatsApp'tan Cuma günü vereceğime Ulan arkamızdan bir ton laf etmişler namussuzlar benim arkamdan o lafları söyleyenlerin 100 katını benden onlara
Onlar beni işte çekemeyen bebelerHani cevap vermesen ödemem demesen laf edenleri anlıcamda gelip yazmışsında dedin günde ödemişsen daha ne bu gerilim 3 kişilerde saçma
Ben olsam fazla önemsemem küfür bu sorunları çözmezOnlar beni işte çekemeyen bebeler