- 1,506
- 454
- 83
Haylana yazdım ben o yorumu yavsak dilenci diyo bana ne biçim adam buBiraz işlerim var gelirim
Haylana yazdım ben o yorumu yavsak dilenci diyo bana ne biçim adam buBiraz işlerim var gelirim
Yok kanka bugün halledecek (cuma) öyle dedi@haylan06 aldın mı gaspçıdan paranı
İyi bi roll aç paramız yok umudumda yoktaYok kanka bugün halledecek (cuma) öyle dedi
Gelirse aç hepsineİyi bi roll aç paramız yok umudumda yokta![]()
Ben dolandirmadim diyor durduk yeremi engel atti sana whatsapdan hallettik biz onla dedi burdan olayın net aslını anlayamadıkYok kanka bugün halledecek (cuma) öyle dedi
Banada yarın para geliyo sen aç belki kazanırsınGelirse aç hepsine
Halletmek falan yok sadece cuma günü vereceğim dedi birde onu çıkarmasın başımızaBen dolandirmadim diyor durduk yeremi engel atti sana whatsapdan hallettik biz onla dedi burdan olayın net aslını anlayamadık
OkBanada yarın para geliyo sen aç belki kazanırsın![]()
Halletmek falan yok sadece cuma günü vereceğim dedi birde onu çıkarmasın başımıza
hallettim derken konuştum anlamında dedi muhtemelen. peki neden gönderememiş parayı söyledi miHalletmek falan yok sadece cuma günü vereceğim dedi birde onu çıkarmasın başımıza
Reis biran boşluğuma geldi harcadım cuma halledeceğim dedi şimdi konuşmayalım ayıp olur. Yarını bekliyorum bugünde cuma gerçi ama gece sayılmazhallettim derken konuştum anlamında dedi muhtemelen. peki neden gönderememiş parayı söyledi mi
Öğlen 3 4 gibi yazarım sana WhatsApp'tan aksilik olmazsa bundan da kazandımReis biran boşluğuma geldi harcadım cuma halledeceğim dedi şimdi konuşmayalım ayıp olur. Yarını bekliyorum bugünde cuma gerçi ama gece sayılmaz