Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,515
9,395
113
@Shellac ilgilenir misinz olayı bılmıyorum ama 700 tl odul parasıymış olay 3 gündür bitmedi banlayın ödül için küfürleşenleri

yvzbskn4545

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
459
83
sa herkese bol şans

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Reis biran boşluğuma geldi harcadım cuma halledeceğim dedi şimdi konuşmayalım ayıp olur. Yarını bekliyorum bugünde cuma gerçi ama gece sayılmaz
Öğlen 3 4 gibi yazarım sana WhatsApp'tan aksilik olmazsa bundan da kazandım

Ekli dosyalar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
@keskin4455 @wasil apo Bunlar daha beni tanımamış 700 lira için Baksana bir de onlara söylemişlerdi Bak şimdi o arkadaşa arkadaş demeye bile utanıyorum neyse bu kadar şey yazmış konuştuğum halde kendi parasını gönderiyorum ekran görüntüsü almıştın değil mi kardeşim sana ekran görüntülerini şimdi atabiliyorsan iban paranı gönderiyorum @haylan06 sana dedik Bir An boşluğumuza Gel bile normalde öyle bir boşluğa Düşme bir anlık her şey oldu işin gücün rast gıtsın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Ulan Cemsin misin Ne boksun bir daha benim hakkımda yorum yaparsan senin anladın sen ne demek istediğimi bu yorumları yapanların hepsinin arkamdan konuşanların hepsinin kötü avrat Başka da bir şey demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...