Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Hala aynı şeyleri diyorsun sen ya sanırım ilkokula gitmemişsin , benim oturduğum semtte kırarlar diyorum ben İstanbul İzmir Adana kattım mi oranın adamıda adam olsun insan olsun gerekeni yapsın bak Ankara Çinçin polis giremezdi 10 sene önce şimdi ne oldu tertemiz oldu insanlar ayaklandı
Demekki oranın insanlarıda o yolun yolcusu ki mutku mesut Yaşarlar Metin ne olduğunu sen Google yazda öğren bana metciyi savunan insanda metcidir , met eroinde son noktadır hergün anneler babalar kardeşler ölüyor sandığın kadar masum değiller parası olmasın yüz TL için adam öldürürler o haberlerde annesinin kafasını kesip balkondan atan insanda metciydi siz böyle yaşamaya devam edin. Çok sandığın kadar aciz değiller içmeden önce gör bakalım nasıl oluyorlar
Bu arkadaş dizileri çok izlemiş onlara özeniyor kime ozendigi belli oldu gerçi 700 lira için aglamandan kaç gündür belli bı şey olmadığın sen bir hiçsin dostum anladinmi beni torbacilara savaş açan bı paket sigarası olmayan mematimisin

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Bu arkadaş dizileri çok izlemiş onlara özeniyor kime ozendigi belli oldu gerçi 700 lira için aglamandan kaç gündür belli bı şey olmadığın sen bir hiçsin dostum anladinmi beni torbacilara savaş açan bı paket sigarası olmayan mematimisin
Hadi kardeş sende git metini iç bu kadar kudurduğuna göre sende metcisin benimle muhatap olmayın abi gidin sokakta gasp yapın hırsızlık yapın sizin gibi zavallı insanlara yazdığım için ellerim kırılsın benimde sizin zaten Allah belanızı vermiş

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Hadi kardeş sende git metini iç bu kadar kudurduğuna göre sende metcisin benimle muhatap olmayın abi gidin sokakta gasp yapın hırsızlık yapın sizin gibi zavallı insanlara yazdığım için ellerim kırılsın benimde sizin zaten Allah belanızı vermiş
Tamam sensin

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Foruma bir kuruş katkınız olmamış kimseye 50₺ verip rolling açtırmamışsınız akşama kadar kodda promoda orada burada dilencilik yapmışsınız burada 700₺ polemiği yapıyorsunuz en son ne zaman birine para verdin al kardeş diye ama ben çok verdim buraya etiket atsam rezil olursun Forum gelir kapınız buradan alın eroin için hadi yallah

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
bu sakatla iletişim kuran 3-5 kişiden birisin forumda. Ciddiye alıp pek cevap veren yok. Çocuk gelişimi falan mı okudun üniversitede, özel ilgiye muhtaç tipler üzerine ihtisas mı gördün ya da tarator? Bu arada bende yoksay durumunda 1 yıldan uzun süredir belki, sen yanıtladığın için gördüm.
Okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ama kıyak bir adam bakma biraz kırık olduğuna 😄

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
vay vay vay neler olmuş serhat ya, ben de bi tek beni nonnikledi sanıyodum muro :D

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,193
12,543
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...