http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,847
10,732
113
Dost benimde anlamadığım olay bu herkes önüne gelene dağıtım için para veriyor bu yanlış ama
yahu ben böyle aptallık daha hayatımda görmedim arkadaş roll yaptıysan kazandıysan neden başkasına atıyorsun ödülü kendin yollasana millete mk büyücümüz ayyaşımız çok forumda bunlar gibi dalaverecilere para gönderdiğiniz an 2 orana vururlar yatarsa herkese geçmiş olsun

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,381
27,408
113
yahu ben böyle aptallık daha hayatımda görmedim arkadaş roll yaptıysan kazandıysan neden başkasına atıyorsun ödülü kendin yollasana millete mk büyücümüz ayyaşımız çok forumda bunlar gibi dalaverecilere para gönderdiğiniz an 2 orana vururlar yatarsa herkese geçmiş olsun
21 kısı odul alan sayısı nasıl dagıtcak tek sıra olsalar elle dagıtmak 3 gun surer

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,027
11,543
113
Ben 1,10 oran vuruyorum dost😁😁

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,305
27,578
113
Aynen ole dost yeni moda oldu buda her gün biri dağıtım parasını alıp kaçıyor millet hala ayni hatayı tekrar tekrar yapıyorlar valla bunlarda hak ediyor artik

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,027
11,543
113
Nese aman bosverin hadi hep birlikte tekrar edelim
@Baronizm sahtekar üçkağıtçı dolandırıcı dost nerelerdesin

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,855
9,219
113
Buradaki dolandırıcılığın artmasının sebebini ben söyleyeyim. Daha önce dolandırıp gidenlere herhangi bir yaptırım olamamamış olması, ki zaten böyle bir şey pek mümkün görünmüyor. Haliyle bu da yeni arkadaşlara cesaret veriyor diye düşünüyorum.Dolandıcı olmayacak olan insan dahi bu vesileyle o an için şeytana uyup bu damgayı yemeyi göze alabiliyor. Nolur sanki alıp kaçsam birşey olmaz mantığına girmiş durumdalar bence. Bunun önüne geçmek gerek.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,847
10,732
113
Aynen ole dost yeni moda oldu buda her gün biri dağıtım parasını alıp kaçıyor millet hala ayni hatayı tekrar tekrar yapıyorlar valla bunlarda hak ediyor artik
Hergün her dk forumdasınız hala çözemediniz mi kim dolandırıcı kim dalavereci illa ben tek tek etiket mi atayim bunlari benim muhattap olmadığım adamlara para göndermeyin ben muhattap olmuyorsam o adamda bir problem vardır ya hareketleri hoş değildir yada kendini önemli biri zannediyordur benim muhabbet ettiğim kimseden bu foruma zarar gelmez tokatlana tokatlana bi hal oldu mıllet az gözünüzü açın

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,804
9,534
113
Buradaki dolandırıcılığın artmasının sebebini ben söyleyeyim. Daha önce dolandırıp gidenlere herhangi bir yaptırım olamamamış olması, ki zaten böyle bir şey pek mümkün görünmüyor. Haliyle bu da yeni arkadaşlara cesaret veriyor diye düşünüyorum.Dolandıcı olmayacak olan insan dahi bu vesileyle o an için şeytana uyup bu damgayı yemeyi göze alabiliyor. Nolur sanki alıp kaçsam birşey olmaz mantığına girmiş durumdalar bence. Bunun önüne geçmek gerek.
Dostum bunun önlemi belli, öyle olursa da bu sefer foruma söversiniz. Para isteyeni, ya da göndereni anında banlayacaklar o zaman. Öyle ben sevdiğime atarım da yok. Çekilişleri sadece forum yapacak. Millet ağlamasın zırlamasın diye bizimkiler yufka yüreklilik yapıyor. Bu disipline okeyseniz talebinizi iletin yapsınlar. Başka forumlarda bu tarz katı uygulamalar mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...