🧐Eskişehir aftif lazım.
Not: kendime değil ahaha
Kardeşim o manada sormadım hemen belaltina çekmeyinaktif misin![]()
aktif aranıyor mesajının altına eskişehir'in neresinden deyince merak ettim 😅
Kral o mesajın altına yer sorunca sence nerelere çekilebilir sen söyle🙂Kardeşim o manada sormadım hemen belaltina çekmeyin
Nuri Ergin Vedat Ergin kardeşler Yaz çıkar googleHarbi aga kim o resimdeki eleman ne Zaman görsem modum düşüyor 🤪
olay olduğundan beri 3-4 kere foruma girdi en son son görülmesini kapattı hocam. ben işin gırgırındayım dünden beri ama hoş değil yaptığıMuro adamdır gelir ne bu öfke belki ters giden birşeyler oldu nekadar sabirsizsiniz
Eğer birisine para verecek kadar samimiysen onun arkasından konuşacak kadar basit olman dostlar
YenikentEskişehir neresindensin
AdamsinDost biz kendi halimizde takılan insanlarız
Teşekkürler dost bimukabeleAdamsin
aktif misin![]()
Yanlış anlaşılmasın değilim !! Akaka
knka şans değil yav çocuğunda maşallahı var yani bizim gibi maymundan hallice değil 😂Milletteki şansa bakEkli dosyayı görüntüle 826757
40 yaşında adam. Dolandırıcılık mi yapmış anlamadımMuro ince çizgimizdir diyen dangalaklar nerede hani la çizginiz bozuldu mu
Konu para değil bunuda 50 kere yazmama gerek yok herhalde, kimsede bilmiyordu muroyu kusura bakma adam her gün forumdan 500;1000₺ koyup gidiyordu biz asalaklardan.dost sen de fazla uzattın bence, gereksiz efor. 700 alsa senden ne olur, almasa ne olur? Sen yazmadan önce de biliyordu herkes Muro'yu. Sal artık