Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
baba siz körseniz biz napalım? Ben insanları aşağılayamam ki 7/24 kırbaç gibi. Bana bulaşmadıkça kimseye dokunmamaya çalışıyorum. Bak burada bir tane metin karakteri var. Mesajlarını kontrol edebilirsin 1000 tane rolling/kupon konusu açmıştır belki, iddia ediyorum 900 tanesi ona buna teşekkür etmekle başlıyordur. Millet bir şey kazanır dağıtmazsa onlara bulaşır eder, neden dağıtmıyor diye.

Ben de rolling açtım 3-5 kez sağolsun birkaç arkadaş aracılığıyla. Ama bahsettiğim eleman profesyonel olarak bu işi yapıyor ve forum da onu seviyorsa ben ne yapabilirim? Size işaret mi edelim bu tipleri hep?

Zamanında Saul Alvarez, Sabri, Blackrose vs. hep söyledim bunları.
Bak bu yazdıklarınıda saygıyla karşıladım, nokta atışı tespitler doğru söylüyorsun

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,745
1,405
113
beyler hic birinizi tanımam ama bu 700tl olayı hoş değil insan ne kadar uyuşturucu bağımlısıda olsa kumar bağımlısıda olsa bunu yapmamalı birde benim uzaktan izlediğim kadarıyla bu muro denen arkadaş bu forumdan geçiniyordu şimdi ne yapıcak onu merak ediyorum

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,339
4,954
113
beyler hic birinizi tanımam ama bu 700tl olayı hoş değil insan ne kadar uyuşturucu bağımlısıda olsa kumar bağımlısıda olsa bunu yapmamalı birde benim uzaktan izlediğim kadarıyla bu muro denen arkadaş bu forumdan geçiniyordu şimdi ne yapıcak onu merak ediyorum
Adamin parasını almış geri vermemiş sen hala nasıl geçincek diyosun. Geri geldikten bir sonra yine başkasını çarpmaya çalışacaktır. Geçincek çok yalanı vardır onun

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,339
4,954
113
Ne kadar çok Muro sevici varmış forumda. Adamla sanki aynı sofrayı paylasmislar gibi.

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,304
29,225
113
Gelınce ne acıklama yapacak onu merak edıyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...