- 12,339
- 4,954
- 113
Gelince yanına sordurursunYenikentte cok tanıdıgım var soyadını yazsana bana özelden @masoud26 belkı tanıyorumdur
Gelince yanına sordurursunYenikentte cok tanıdıgım var soyadını yazsana bana özelden @masoud26 belkı tanıyorumdur
tavuk wrap yanında biramı da ismarlarsin o zamanBen ısmarlarim ne yersen
Snn canın sağolsun müsait olduğunda muhakkak gorusceztavuk wrap yanında biramı da ismarlarsin o zaman
Yazının alnı olsa da öpsem. Eline sağlık kardeş. Hislere tercüman olmuş. Dağıttıklarımızın zekatı hepsine yeter. Beni çoğu bilir buradakilerin. Ama sürekli millete yanlayıp bir de cool hareketler sergilemeye çalışıyorlar. Kendileri beş kuruş koyup rol açmazlar, millete salça olmaya kalkarlar. Buranın paraziti olmuşlar.baba siz körseniz biz napalım? Ben insanları aşağılayamam ki 7/24 kırbaç gibi. Bana bulaşmadıkça kimseye dokunmamaya çalışıyorum. Bak burada bir tane metin karakteri var. Mesajlarını kontrol edebilirsin 1000 tane rolling/kupon konusu açmıştır belki, iddia ediyorum 900 tanesi ona buna teşekkür etmekle başlıyordur. Millet bir şey kazanır dağıtmazsa onlara bulaşır eder, neden dağıtmıyor diye.
Ben de rolling açtım 3-5 kez sağolsun birkaç arkadaş aracılığıyla. Ama bahsettiğim eleman profesyonel olarak bu işi yapıyor ve forum da onu seviyorsa ben ne yapabilirim? Size işaret mi edelim bu tipleri hep?
Zamanında Saul Alvarez, Sabri, Blackrose vs. hep söyledim bunları.
korkma la etıket atarak yazabılırsın adımı makas alırım senın yanagındanbaba siz körseniz biz napalım? Ben insanları aşağılayamam ki 7/24 kırbaç gibi. Bana bulaşmadıkça kimseye dokunmamaya çalışıyorum. Bak burada bir tane metin karakteri var. Mesajlarını kontrol edebilirsin 1000 tane rolling/kupon konusu açmıştır belki, iddia ediyorum 900 tanesi ona buna teşekkür etmekle başlıyordur. Millet bir şey kazanır dağıtmazsa onlara bulaşır eder, neden dağıtmıyor diye.
Ben de rolling açtım 3-5 kez sağolsun birkaç arkadaş aracılığıyla. Ama bahsettiğim eleman profesyonel olarak bu işi yapıyor ve forum da onu seviyorsa ben ne yapabilirim? Size işaret mi edelim bu tipleri hep?
Zamanında Saul Alvarez, Sabri, Blackrose vs. hep söyledim bunları.
Cruzeiroya mac izlemeye de goturur musunkorkma la etıket atarak yazabılırsın adımı makas alırım senın yanagından![]()
kahvaltısı benim menümden daha zenginUlan adam turk kahvesi icerdi her sabah bundan sonra ne içecek çok merak ediyorum puahah bide anlatma sekli beni benden aldı puahah
Muronun kahvaltisi şöyle olur efendim ascisiyim benkahvaltısı benim menümden daha zengin
ahahahha hayalimdeki kahvaltı vallaMuronun kahvaltisi şöyle olur efendim ascisiyim ben
2 tane haşlanmis yumurta
1 tane avokado
2 tane ince dilimlenmiş salam
5 tane özel bayındır zeytini
1 kalıp ezine peyniri
1 kupa bardağı çay
Tmm aradığım kahvaltı buMuronun kahvaltisi şöyle olur efendim ascisiyim ben
2 tane haşlanmis yumurta
1 tane avokado
2 tane ince dilimlenmiş salam
5 tane özel bayındır zeytini
1 kalıp ezine peyniri
1 kupa bardağı çay
O blackrose dedin ya benim yine sinirlerim hortladı. Oe Şeref yoksunuYazının alnı olsa da öpsem. Eline sağlık kardeş. Hislere tercüman olmuş. Dağıttıklarımızın zekatı hepsine yeter. Beni çoğu bilir buradakilerin. Ama sürekli millete yanlayıp bir de cool hareketler sergilemeye çalışıyorlar. Kendileri beş kuruş koyup rol açmazlar, millete salça olmaya kalkarlar. Buranın paraziti olmuşlar.
Bro harbiden boşver sal sen de be sinirlerine yazık. Ben de buradan birisiyle iyi muhabbet halindeydim. 2300 liramı aldı kaçtı o günden beri foruma girmedi 4 5 ay oldu yaklaşık. İsmini de bir yerde geçirmedim. Ara ara içim soğusun diye dmsine girip adam değilsin lan sen diyip çıkarım hepsi o. Kendisi kaybetti. Benim elim açıktır. Daha fazlasını da verirdim. Ama o o kadarlık adammış dedim kendi kendime. İnsanlar en çok kendi kalitesini para muhabbetlerinde belli ediyor. 700 liralık adammış de geç boşver. Bol şans.Konu para değil bunuda 50 kere yazmama gerek yok herhalde, kimsede bilmiyordu muroyu kusura bakma adam her gün forumdan 500;1000₺ koyup gidiyordu biz asalaklardan.
Aynen dostlar kapatalım konuyu geyiği dahi olmasın , amacım ihanetin bedelinin ağır olduğunu göstermekti.. gören gördü anlayan anladı.Bro harbiden boşver sal sen de be sinirlerine yazık. Ben de buradan birisiyle iyi muhabbet halindeydim. 2300 liramı aldı kaçtı o günden beri foruma girmedi 4 5 ay oldu yaklaşık. İsmini de bir yerde geçirmedim. Ara ara içim soğusun diye dmsine girip adam değilsin lan sen diyip çıkarım hepsi o. Kendisi kaybetti. Benim elim açıktır. Daha fazlasını da verirdim. Ama o o kadarlık adammış dedim kendi kendime. İnsanlar en çok kendi kalitesini para muhabbetlerinde belli ediyor. 700 liralık adammış de geç boşver. Bol şans.
Güzel düşünceler için tşk.gercekten bireyin karşında herşeyi anlayabileceği biri varsa gerçek dostu da var demektirAynen dostlar kapatalım konuyu geyiği dahi olmasın , amacım ihanetin bedelinin ağır olduğunu göstermekti.. gören gördü anlayan anladı.
Buradaki meblağ 700₺ de olsa 70 bin ₺ de olsa önemli değil önemli olan yaptığımız insanlığın sonucunu göstermekti.
İçinde küçücük bile bir insanlık varsa , o kişinin telefonum mevcut yazar özrünü diler nedenini söyler yine bizde eyvallah der geçeriz ama kaçtığı ve açıklama yapmadığı her gün kişiliğini eksiye düşürmeye devam edecek
Sizleri seviyorum Allah'a emanet 👑