http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,042
1,500
113
Fazla uzun zaman olmadı foruma gireli 2024 üyesiyim ama göz gezdirdigim kadarıyla bu adam bu miktarlara itibar zedeleyecek hareket yapacağını zannetmiyorum vardır bı mesguliyet diye düşünüyorum şahsi fikrim yaniliyorda olabilirim hayırlısı olsun

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,377
29,014
113
Bana engel atmak yerine adam gibi konuşsa zoruma gitmezdi ama bundan sonra görür ben 10₺ için mekan bastım o İstanbul'ada giderim sorun değil 4 saatlik yol ben o parayı ona yedirmem 50 bin harcarim gerekirse yinede o 700₺ yi alırım bu sefer sağlam kayaya çarptı
Ben 10 TL için mekan bastım kısmına bam güm gittim . Geçmiş olsun bu arada dostum

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,377
29,014
113
@Fterim1905 hocam muroda dolandırıcı çıktı forum iyice raydan çıktı sen ne diyorsun bu konu hakkında puhhqq
Günün birinde padişah demiş ki köprüye adam koyun geçenden para alsın. Yaptı ve baktı ki halktan tepki yok. Diğer başına da köyün hem gelenden hem geçenden alınsın diye. Baktı gene tık yok. Delirmis bunlar niye şikayet etmiyor diye. Halkın arasına karışmış bir probleminiz var mı diye sormuş. Halktan biri " padişahım şu köprüye biraz daha adam koyun da sıra çok oluyor işler hızlı yürüsün" demiş. Yani uzun lafın kısası kadim dostum hikayenin konuyla alakası yok ama gene de güzel hikaye

charms

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
145
100
28
Muronun kesinlikle isminin yanındaki tanınmış üye sıfatı kaldırılıp dolandırıcı üye diye eklenmesi lazım adminler el atın.

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
85,615
30,159
113
Günün birinde padişah demiş ki köprüye adam koyun geçenden para alsın. Yaptı ve baktı ki halktan tepki yok. Diğer başına da köyün hem gelenden hem geçenden alınsın diye. Baktı gene tık yok. Delirmis bunlar niye şikayet etmiyor diye. Halkın arasına karışmış bir probleminiz var mı diye sormuş. Halktan biri " padişahım şu köprüye biraz daha adam koyun da sıra çok oluyor işler hızlı yürüsün" demiş. Yani uzun lafın kısası kadim dostum hikayenin konuyla alakası yok ama gene de güzel hikaye
Djdjjdjdjdjd hıkayendekı mesajı anlamadım la uykum mu geldı acaba

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,846
9,575
113
bak bizim mesajı nasıl salak yapmış, yatırıma ek spinlerde geziyordun ne ara buraya düştün tarator

charms

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
145
100
28
Şerefsiz Muro yüzünden ne kod alabildik ne bonus ne birşey bugün boş geçti benimde 500 ü yemişti o aklıma geldi ya

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,924
10,849
113
Beyler çok ağır ishalim tuvalete sıçmaya gidebilirim her an önemli bonus olursa etiketleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...