- 5,179
- 4,236
- 113
Yaz sende aga korkma Murat abimiz anlayışlı saygılı kişiliktir parasizdir o ayrı abimiz dedik belki benim oğlan yaşında adam ayıp mı ettikDönünce ne yazacak merak ettim yorum yapmiyim can
Yaz sende aga korkma Murat abimiz anlayışlı saygılı kişiliktir parasizdir o ayrı abimiz dedik belki benim oğlan yaşında adam ayıp mı ettikDönünce ne yazacak merak ettim yorum yapmiyim can
Kanka eğer kafayı çekmek, sürekli olarak muhabbet ettiği adama ters yapmaktan önemliyse muhattap bile olmam. Bu kadar düşülmez yani yazık.Dönünce ne yazacak merak ettim yorum yapmiyim can
Anlık Murat 🤣🤣- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
kafayı yapıp gelip alayınız a***** diye girmesin de savaş çıkar haylan İstanbul'a geçer direkAnlık Murat 🤣🤣
Nokta lan 25 dakika çocuk para çekecek diye atm ye para atmaya yürüdüm gece sırf işi görülsün diye bu insana bu yapılıyorsa düşün artık ben en samimi @parsens ileyim her gün muhabbetimiz var beni az çok tanırKanka eğer kafayı çekmek, sürekli olarak muhabbet ettiği adama ters yapmaktan önemliyse muhattap bile olmam. Bu kadar düşülmez yani yazık.
Benide alsın Başakşehir den geçerken 🤣kafayı yapıp gelip alayınız a***** diye girmesin de savaş çıkar haylan İstanbul'a geçer direk![]()
Korkmadık bi durum yok aga yinede gelip ne yazacağını görmek isterim dünyanın binbir türlü hali var haylanin dediği gibi eksik yapmış gelip özür diler ayrı bi konu bütün olanlara karşı üste çıkmaya çalışırsa selam vermeyiz olur biterYaz sende aga korkma Murat anımız anlayışlı saygılı kişiliktir parasizdir o ayrı abimiz dedik belki benim oğlan yaşında adam ayıp mı ettik
müptezel var müptezel var canKorkmadık bi durum yok aga yinede gelip ne yazacağını görmek isterim dünyanın binbir türlü hali var haylanin dediği gibi eksik yapmış gelip özür diler ayrı bi konu bütün olanlara karşı üste çıkmaya çalışırsa selam vermeyiz olur biter
Deplasmana giderseniz yazık olmasın sonra kral🤣Benide alsın Başakşehir den geçerken 🤣
İşi girgira sardık bende kötü niyetli düşünmüyorum sanırım ihtiyacı vardı haylana diyemedi sabah akşam gelir derdini anlatır ancak çekim anından beri adamın watsaptan yazdığı mesaja yaz yavv buyur dostum dönemedim kusura bakma basım kalabalık de işim vardı de birşeyler de böyle çekip gitmek olmaz orası ayrı mevzuKorkmadık bi durum yok aga yinede gelip ne yazacağını görmek isterim dünyanın binbir türlü hali var haylanin dediği gibi eksik yapmış gelip özür diler ayrı bi konu bütün olanlara karşı üste çıkmaya çalışırsa selam vermeyiz olur biter
Rakamlarla olan ilişkimiz parmaklarımızin ucu can ilerisi yokyanlış anlaşılmasın haylana koyan giden para değil güveninin kırılması para gelip gider
Yav yemişim 700₺ sini inanki dediğin gibi wpdende dedimya sana çocukluktan alışkanlık 10 bin ₺ harcar içindeki 1₺ yi niye fazla aldılar diye ortalığı ayağa kaldırırım hak konusunda çok titizim kırmızı çizgim yoksa o paraları hergün binlerce mislisini kaybediyoruzyanlış anlaşılmasın haylana koyan giden para değil güveninin kırılması para gelip gider
aga bence başta söylese ihtiyacım var diye haylan yine yollardı bu yöntemle olması sıkıntıİşi girgira sardık bende kötü niyetli düşünmüyorum sanırım ihtiyacı vardı haylana diyemedi sabah akşam gelir derdini anlatır ancak çekim anından beri adamın watsaptan yazdığı mesaja yaz yavv buyur dostum dönemedim kusura bakma basım kalabalık de işim vardı de birşeyler de böyle çekip gitmek olmaz orası ayrı mevzu
cannn cannnnnnRakamlarla olan ilişkimiz parmaklarımızin ucu can ilerisi yok
Bekleyip görelim 🫡İşi girgira sardık bende kötü niyetli düşünmüyorum sanırım ihtiyacı vardı haylana diyemedi sabah akşam gelir derdini anlatır ancak çekim anından beri adamın watsaptan yazdığı mesaja yaz yavv buyur dostum dönemedim kusura bakma basım kalabalık de işim vardı de birşeyler de böyle çekip gitmek olmaz orası ayrı mevzu
Orası benim yuvam aga yaşadığım şehir deplasman nereymişDeplasmana giderseniz yazık olmasın sonra kral🤣
Ne alemsin kral 😂muro geldiğinde uygulanacak tarife,
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com